Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό επεισόδιο της Πέμπτης

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό επεισόδιο της Πέμπτης

Έξαλλος ο Κυπραίος. Ο Λάμπρος, έκπληκτος, ανακαλύπτει ότι ο Κωνσταντής βοηθάει τη Θεοδοσία. Όλα όσα θα γίνουν στις "Άγριες Μέλισσες" στο επεισόδιο 121.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων επεισοδίων στις "Άγριες Μέλισσες", ενώ ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης (09/07) στον ΑΝΤ1.

Η επιστροφή του Μελέτη στο Διαφάνι, αλλά και του Σταμάτη, έχει φέρει τα πάνω-κάτω, ενώ η ρήξη ανάμεσα στον Κυπραίο και την Ελένη μοιάζει πλέον οριστική και χωρίς επιστροφή.

Τι θα δούμε την Πέμπτη (09/07)

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα βλέπουν πως όλο και περισσότεροι μαθαίνουν το μυστικό τους, ενώ την ίδια στιγμή οι υποψίες του Δούκα για τον ρόλο του γιου του στη ματαίωση των σχεδίων του, αυξάνονται και αποφασίζει να το ψάξει. Η Ελένη αποφασίζει να μιλήσει με τον Θωμά ξεκάθαρα. Η Βιολέτα δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το θέμα του Σταμάτη, αφού ο νόμος είναι με το μέρος του, έτσι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να του μιλήσει ο ίδιος. Θα καταφέρει να τον πείσει να φύγει από τις ζωές τους ή θα κάνει την κατάσταση χειρότερη; Η επιστροφή του Μελέτη και η αποκάλυψη πως είναι γιος της Ανέτ έχει προκαλέσει αναταραχή στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά ο Δούκας παίρνει μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει το κλίμα. Ο Νέστορας ανακαλύπτει άλλο ένα ψέμα του Κυπραίου και μαζί με τον Προύσαλη καταστρώνουν τα επόμενα βήματά τους. Ο Λάμπρος, έκπληκτος, ανακαλύπτει ότι ο Κωνσταντής βοηθάει τη Θεοδοσία. Θα δεχτεί αυτή την προδοσία από την ίδια του τη γυναίκα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network