Άγριες Μέλισσες: Το twitter “αποθέωσε” την αγκαλιά Μελέτη – Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Το twitter “αποθέωσε” την αγκαλιά Μελέτη – Κωνσταντή

"Λύγισε" το twitter με τη συγκινητική σκηνή Μελέτη - Κωνσταντή στις "Άγριες Μέλισσες". Τα σχόλια για τις ερμηνείες τους. Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (08/07).

Γεμάτα συγκλονιστικές εξελίξεις είναι τα επεισόδια στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, ενώ οι πρόσφατες σκηνές που είδαμε στην οθόνη μας είναι πραγματικά πολύ καλές, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν καθηλωμένοι.

Μετά από το επεισόδιο της Δευτέρας (06/07), όπου είδαμε τον Μελέτη να επιστρέφει και να αποκαλύπτει μπροστά σε όλους πως είναι ένας Σεβαστός, με το twitter να “τρελαίνεται”, ακολούθησε ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο.

Την Τρίτη (07/08) είδαμε τον Μελέτη να ανακοινώνει στον Δούκα και την Ανέτ τις απαιτήσεις του από ‘δω και στο εξής, αλλά και την Πηνελόπη να επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της, μετά την αποκάλυψη πως είναι ξαδέρφια.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, υπήρξε μια σκηνή που ενθουσίασε, αλλά και συγκίνησε τους τουιτεράδες.

Ήταν η αγκαλιά του Μελέτη και του Κωνσταντή, με τον τελευταίο να του λέει πως “είναι αίμα του” και ότι “είναι εδώ για εκείνον”, και τον Μελέτη να απαντά πως ξέρει ότι αυτή είναι η μόνη αγκαλιά που θα πάρει από τους Σεβαστούς.

Το twitter “λύγισε” με τη συγκεκριμένη σκηνή, ενώ γενικότερα αποθέωσε τους δύο ηθοποιούς, Γιώργο Γεροντιδάκη και Γιάννη Κουκουράκη, για την ερμηνεία τους στα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Τι θα δούμε την Τετάρτη (08/07)

Ενώ όλο το χωριό γιορτάζει στο καφενείο τη νίκη του ενάντια στη βιομηχανική ζώνη, ο Δούκας εμφανίζεται οργισμένος και διακόπτει το γλέντι. Η Θεοδοσία κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσει ερωτικά τον Λάμπρο, αλλά αυτός την απορρίπτει για ακόμα μια φορά. Ταυτόχρονα, ο Δούκας, ταπεινωμένος από την ήττα του, προσπαθεί να απομακρύνει τον Μελέτη από την Πηνελόπη. Η Δρόσω, μόνη και με φριχτούς πόνους, βγαίνει από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια και καταρρέει μπροστά στο ζευγάρι των χωρικών που την προσέχει. Ο άνθρωπος που γνωρίζει το μυστικό της Ασημίνας πλησιάζει τον Νικηφόρο και του αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια, προκαλώντας την οργή του. Η Ελένη αποφασίζει να δώσει τέλος στο δίλημμά της για το αν πρέπει να ακολουθήσει τον Λάμπρο ή τον Κυπραίο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα