Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο Ελένης – Λάμπρου που βραβεύτηκε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

Άγριες Μέλισσες:  Το βίντεο Ελένης – Λάμπρου που βραβεύτηκε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας
Ο Λάμπρος και η Ελένη από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Βίντεο με σκηνές του τηλεοπτικού ζευγαριού από τις "Άγριες Μέλισσες" βραβεύτηκε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Η ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

Η Ελένη και ο Λάμπρος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια τα τελευταία δύο χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή τους στην δραματική σειρά εποχής “Άγριες Μέλισσες” που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, οι οποίοι υποδύονται τους παραπάνω ήρωες, έχουν φοβερή χημεία γι’ αυτό και καταφέρνουν κάθε φορά να καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους και να “αγκαλιάζονται” από το τηλεοπτικό κοινό.

Τρανό παράδειγμα του ταλέντου τους, αλλά και της άψογης συνεργασίας μεταξύ τους, αποτελεί η διάκριση που έλαβε ένα βίντεο με διάφορες σκηνές του τηλεοπτικού ζευγαριού από τις “Άγριες Μέλισσες”.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μέσω Instagram, το κλιπ με τα πλάνα της Ελένης και του Λάμπρου βραβεύτηκε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, καθώς αποτυπώνει εξαιρετικά το συναίσθημα μέσω της εικόνας.

Η ανάρτησή του:

“Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί προϊόν έρευνας της @gogobillia για το συναίσθημα μέσω της εικόνας! Την περασμένη εβδομάδα πήρε την πρώτη θέση σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας από φοιτητές που δεν ήξεραν καν τη γλώσσα! Την ευχαριστούμε!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα