Αλεξάνδρα Ούστα: Πώς αισθάνεται που την αποκαλούν “τελευταία σύντροφο του Σάκη Μπουλά”

Αλεξάνδρα Ούστα: Πώς αισθάνεται που την αποκαλούν “τελευταία σύντροφο του Σάκη Μπουλά”
glomex

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε για την απώλεια του Σάκη Μπουλά και για το αν την ενοχλεί ο τίτλος "η τελευταία σύντροφος του Μπουλά".

Για τον Σάκη Μπουλά, το ελληνικό #Metoo και την περιπέτεια που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μίλησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα στην κάμερα του Love It στον ΣΚΑΪ.

Σχετικά με την περίοδο που έζησε μαζί με τον Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα ανέφερε πως ήθελε τον χρόνο της για να πενθήσει. “Κρατάω όλα τα καλά πράγματα που πήρα και προχωράμε” είπε και συνέχισε σχολιάζοντας τον “τίτλο” που της αποδίδουν: “Δεν με ενοχλεί ο τίτλος της τελευταίας συντρόφου του Μπουλά, παρόλο που έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου, δεν ξέρω τι μπορεί να ιντριγκάρει κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα, πάντως έχει σταματήσει να με ενοχλεί πια”.

Αναφερόμενη στο #Metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, σχολίασε: “Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί και νομίζω πως μετά από όλα αυτά, θα είναι δύσκολο να τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις. Μπορώ να πω πως στο ξεκίνημα της καριέρας μου βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις”.

Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είπε: “Ήταν τρομακτικό εκείνη τη στιγμή που με ενημέρωσε ο γιατρός μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα συνέβαιναν έτσι τα πράγματα και θα είχαν αυτή την εξέλιξη, όμως, εφόσον ήμασταν καλά και οι δύο μετά από όλο αυτό, όλα ήταν εντάξει για μένα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα