Αλέξανδρος Ρήγας: Η άγνωστη δραματική σειρά που έκανε μετά το ‘Ντόλτσε Βίτα’

Αλέξανδρος Ρήγας: Η άγνωστη δραματική σειρά που έκανε μετά το ‘Ντόλτσε Βίτα’
Eurokinissi

Με αφορμή τα 56α γενέθλια του Αλέξανδρου Ρήγα, επιστρέφουμε σε μια λιγότερο γνωστή σειρά που συνέγραψε, με πρωταγωνιστές τους Κώστα Πρέκα - Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Μετά από μια τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, συνήθως οι δημιουργοί προτιμούν να ασκηθούν και σε κάτι πιο πειραματικό. Το ερωτικό δράμα ‘Ένας Έρωτας’ των Αλέξανδρου Ρήγα – Λευτέρη Παπαπέτρου, προβλήθηκε στην ιδιωτική τηλεόραση το 1996 και είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που μια σειρά με τη συμβολή του Ρήγα δεν παρατείνεται για 2η σεζόν.

Η ιστορία αφορούσε έναν μεγάλο έρωτα, ανάμεσα σε μια συγγραφέα (Παπακων/νου) και έναν επιχειρηματία (Πρέκας). Εκείνη έφτανε στα άκρα, στην απόλυτη ψύχωση, για να διεκδικήσει την αγάπη του.

Στη σειρά συμμετείχαν γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Κώστας Τσάκωνας, η Άβα Γαλανοπούλου και η Άννα Μακράκη,αλλά και ο ίδιος ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ξεκίνησε να προβάλλεται τον Απρίλιο του 1996, στον απόηχο της εκκωφαντικής επιτυχίας της ‘Ντόλτσε Βίτα’ και έριξε αυλαία μετά από 17 επεισόδια. Ο ίδιος ο Ρήγας κατά καιρούς έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια γι’ αυτό το “πείραμα” που δεν ευδοκίμησε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα