Αλέξης Παππάς: Θρίλερ με την εμφάνιση του Έλληνα Bachelor στον τελικό Survivor

Αλέξης Παππάς: Θρίλερ με την εμφάνιση του Έλληνα Bachelor στον τελικό Survivor
Αλέξης Παππάς Instagram / @alexispapas

Εμπλοκή στην εμφάνιση του Αλέξη Παππά στον τελικό του "Survivor 4" λόγω της συμμετοχής του στο "Bachelor 2". Ο ηθοποιός βρίσκεται ήδη εσώκλειστος στην βίλα στο Πόρτο Ράφτη. Τι θα γίνει.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εμφάνιση του Αλέξη Παππά στον τελικό του “Survivor 4”, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς πρόκειται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι αγάπης του Alpha “Bachelor”, αφού θα είναι ο νέος εργένης στη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο γνωστός ηθοποιός διατηρεί ανενεργούς τους λογαριασμούς του στα social media, έχει απενεργοποιήσει το viber του και και το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό. Παράλληλα, δεν έχει πραγματοποιήσει δημόσιες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, ενώ απουσίαζε και από τα γενέθλια του φίλου του, Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή “Πρωινό”, ο Αλέξης Παππάς είναι εσώκλειστος στη βίλα του “Bachelor 2” στο Πόρτο Ράφτη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα σχετικά με την εμφάνισή του στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπου κανονικά πρέπει να παραστεί ως πρώην παίκτης, κάτι που αναγράφεται και στο συμβόλαιό του.

Ο όρος του συμβολαίου είναι σαφής, ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα τις μέρες του ημιτελικού και του τελικού, καθώς θα πραγματοποιήσει πολλά εξωτερικά γυρίσματα για το “Bachelor 2”. Θα πρέπει, όμως, να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και τον Alpha για το τι θα γίνει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες υπήρξε ραντεβού του δικηγόρου του Αλέξη Παππά με την Acun Media, προκειμένου να υπάρξει αποδέσμευση του ηθοποιού από το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα