Ανατροπή στο “Bachelor”: Ματαιώθηκε η αποχώρηση – Οι καβγάδες των κοριτσιών

Ανατροπή στο “Bachelor”: Ματαιώθηκε η αποχώρηση – Οι καβγάδες των κοριτσιών
Παναγιώτης Βασιλάκος Youtube / @Alpha Tv

Χωρίς αποχώρηση και "Τελετή των Ρόδων" ήταν το επεισόδιο της Παρασκευής του "Bachelor". Τι ανακοίνωσε στα κορίτσια ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Γεμάτο εντάσεις, αλλά και πολλές εκπλήξεις ήταν το επεισόδιο του “Bachelor” την Παρασκευή (20/11).

Η πρώτη έκπληξη ήρθε όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε στα κορίτσια πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτή τη βδομάδα, καθώς επέλεξε να ακυρώσει την “Τελετή των Ρόδων”, επειδή δεν θέλει να φύγει καμία κοπέλα.

Κάποιες ενθουσιάστηκαν με την απόφασή του, αφού ένιωσαν ασφαλείς και κέρδισαν μία ακόμη βδομάδα στο ριάλιτι του Alpha, ενώ κάποιες άλλες στεναχωρέθηκαν, επειδή θέλουν να αδειάσει το σπίτι σιγά σιγά και να φτάσουν στον τελικό.

Μία ακόμη έκπληξη, όμως, περίμενε τα κορίτσια, αφού στο μεγάλο πάρτι που έγινε στη βίλα έκανε ένα δυναμικό come – back η Έλενα Μπάση, που επέστρεψε στο παιχνίδι με την ιδιότητα της τραγουδίστριας αυτή τη φορά.

Η Έλενα διασκέδασε τα κορίτσια και τον Παναγιώτη με τα τραγούδια της, ενώ οι υπόλοιπες κοπέλες ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν ανά ζευγάρια για χάρη του Έλληνα Bachelor.

Από το επεισόδιο, φυσικά, δεν έλειψαν οι καβγάδες. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Εριέττας και της Νικόλ πως η Βίβιαν αντιγράφει συμπεριφορές μέσα στο παιχνίδι, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στον Παναγιώτη.

Η Εριέττα και η Νικόλ κατηγόρησαν ανοιχτά τη Βίβιαν, ενώ η Ραφαέλλα πήρε το μέρος της συμπαίκτριάς της μπαίνοντας κι εκείνη στον καβγά των κοριτσιών.

Τα αίματα “άναψαν” και οι φωνές δεν άργησαν να έρθουν στο κοκτέιλ πάρτυ, ενώ ο Παναγιώτης δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τον τρόπο που εξελίχθηκε η βραδιά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα