Ανατροπή στο GNTM: Φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς – Αλλάζουν τους κανόνες οι κριτές

Ανατροπή στο GNTM: Φαβορί αποχώρησε οικειοθελώς  – Αλλάζουν τους κανόνες οι κριτές
youtube/star

Απρόοπτα σημάδεψαν το πλατό του GNTM το βράδυ της Δευτέρας (24/10) με την Βίκυ Καγιά να διακόπτει απογοητευμένη τη διαδικασία και να προαναγγέλλει αλλαγές. Τι συνέβη.

Γεμάτο ένταση και ανατροπές ήταν το επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας (24/10), μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Η φωτογράφηση των επίδοξων μοντέλων αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, με το σετ να τις θέλει CEO που πουλάνε καρπούζια.

Ερχόμενες στο πλατό, οι διαγωνιζόμενες υποδέχτηκαν έναν παλιό γνώριμο του GNTM ο οποίος βρέθηκε στη θέση του guest judge και αναστάτωσε με την παρουσία του -και την κριτική του- τις διαγωνιζόμενες. Ο Χριστόφορος Κοτέντος εμφανίστηκε στο GNTM για μία μοναδική εμφάνιση και μοίρασε καρδιοχτύπια όταν ανακοίνωσε την προτίμησή του για τέσσερα κορίτσια, που θα έπαιρνε μαζί του στη Νέα Υόρκη.

GNTM: Τα μοντέλα που ξεχώρισε ο Χριστόφορος Κοτέντος

Στο σημερινό πλατό δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, με τη Νικόλ να ανακοινώνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό και να βρεθεί στον Καναδά λόγω προβλήματος υγείας ενός κοντινού της προσώπου.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά αναγκάστηκε, εμφανώς απογοητευμένη, να διακόψει τη διαδικασία, και μαζί με τους Γιώργο Καράβα και Τάσο Σοφρωνίου να προαναγγέλουν δομικές αλλαγές στον διαγωνισμό, μετά τις αλλεπάλληλες οικειοθελείς αποχωρήσεις.

GNTM: Σοκ στο πλατό με την αποχώρηση της Νικόλ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα