Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος η καθημερινή παρουσία στη “Super Katerina”- Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάζεται σε 2'
mikroutsikos
Ανδρέας Μικρούτσικος

Όσα ακούγονται γύρω από την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή θέλησε να ξεκαθαρίσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι εντάσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Κατερίνα Καινούργιου, τους συνεργάτες της εκπομπής “Super Katerina”, ακόμα και με τους καλεσμένους της εκπομπής είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό, ενώ πολύ συχνά ο γνωστής παρουσιαστής απουσιάζει από την εκπομπή του ALPHA.

Στα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται εκτός εκπομπής απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να ξεκαθαρίσει όσα ακούγονται γύρω από τις συχνές απουσίες του από το πάνελ.

Απευθυνόμενη στους τηλεθεατές της, τονίζοντας πως θέλει να είναι πάντα ειλικρινής μαζί τους, η παρουσιάστρια διέψευσε αρχικά πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή, όπως γράφεται, εξηγώντας πως ο λόγος που απουσιάζει και θα απουσιάζει πιο συχνά από εδώ και στο εξής είναι άλλος.

Ο Ανδρέας δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή, ούτε έχει τσακωθεί με κανέναν από εδώ ή με την παραγωγή. Όλα είναι μια χαρά. Η εταιρεία παραγωγής, η Barking Well έχει πάρει μια απόφαση ο Ανδρέας να αξιοποιηθεί σε άλλα δύο πρότζεκτ, στα οποία είναι πολύ σημαντικός σε ρόλο όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες, αλλά και σε ρόλο περιεχομένου“, είπε η παρουσιάστρια αρχικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε επίσης πως η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή της θα γίνεται “κάποιες φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις άλλες υποχρεώσεις που έχει στα υπόλοιπα πρότζεκτ“.

Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή, ούτε εμείς αποφασίσαμε να φύγει από εδώ. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες μέρες, θα είναι κάποιες μέρες της εβδομάδας εδώ, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται κάθε μέρα να είναι και εδώ και μετά να τρέχει άλλα δύο πρότζεκτ. Αυτή είναι η αλήθεια και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πάντα ρε παιδιά, πάντα κάτι κακό! Μπορεί να υπάρχει και κάτι όμορφο, να τον δείτε σε κάτι διαφορετικό που να το θέλει και ο ίδιος περισσότερο. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό;“, είπε ξεσπώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα