Αγγελική Δαλιάνη: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Πώς είναι σήμερα η “Μαρία η Άσχημη”

Αγγελική Δαλιάνη: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Πώς είναι σήμερα η “Μαρία η Άσχημη”
Μαρία η Άσχημη Facebook@MEGAtv

Με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε για την περίοδο που υποδυόταν τη "Μαρία την Άσχημη", το συμβόλαιο και τις τρελές "απαγορεύσεις" για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Αγγελική Δαλιάνη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως “Μαρία η Άσχημη” στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του MEGA πριν από περίπου 16 χρόνια.

Η Αγγελική Δαλιάνη συμμετέχει πλέον στη σειρά του “Η δική μας Οικογένεια” και με αφορμή το τηλεοπτικό της comeback μίλησε για την περίοδο που προβαλλόταν η σειρά “Μαρία η Άσχημη” αλλά και όσες δυσκολίες αντιμετώπισε η ίδια τότε.

“Τίποτα δεν ήταν εύκολο τότε, ούτε τα 15ωρα γυρίσματα. Γιατί ήταν μία καθημερινή σειρά, πολύ προσωποκεντρική και πάνω μου όλο και εγώ δεν είχα μεγάλη εμπειρία τότε. Δηλαδή εγώ το 2005 τελείωσα τη σχολή και τέλη του 2006 ξεκίνησαν τα γυρίσματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Σε ερώτηση εάν την τρόμαξε η ξαφνική δημοσιότητα, η ίδια απάντησε: “Στην αρχή το βρήκα πολύ ιντριγκαδόρικο, τρελάθηκα γιατί νομίζω ότι όταν πρέπει να αλλάξεις τελείως για έναν ρόλο είναι πολύ ελκυστικό. ‘Σπάστηκα’ όταν έγινα όμορφη, γιατί ήθελα περισσότερο χρόνο προετοιμασίας! Βέβαια μετά με άγχωσε λίγο, γιατί υπήρχε όλη αυτή η δημοσιότητα, με κυνηγούσαν παπαράτσι. Θυμάμαι ήταν ένας που με ακολουθούσε από του Γκύζη μέχρι το πλατό που ήταν στα Σπάτα για να πάρει μία φωτογραφία”.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης πως λόγω του συμβολαίου με τον σταθμό και προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα, τουλάχιστον στην αρχή, στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις πήγαινε ως “Μαρία”.

“Στις συνεντεύξεις πήγαινα ως ‘Μαρία η Άσχημη’ και στις εκπομπές και αυτοσχεδίαζα. Απαντούσα ως ρόλος. Με ρωτούσαν για παράδειγμα τι ζώδιο είμαι και έλεγα της… Μαρίας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συνέντευξή της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα