Asia Express: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από την Καμπότζη – Κλάματα και φωνές στη δοκιμασία

Asia Express: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από την Καμπότζη – Κλάματα και φωνές στη δοκιμασία
Asia Express star tv / youtube

Ακόμα μια αποχώρηση είχε το Asia Express, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν οικειοθελής. Ποιοι επιστρέψαν πρόωρα στην Ελλάδα.

Το “Asia Express“, μετά το δυναμικό ξεκίνημα της πρεμιέρας επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (02/10) μέσα από τη συχνότητα του Star με το δεύτερο επεισόδιο.

Το πρώτο race είχε νικητές τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθαργιά, οι οποίοι κερδίζοντας την ασυλία, εξασφάλισαν την παραμονή τους στο παιχνίδι δράσης και ήταν το πρώτο ζευγάρι, που έκανε τουρισμό στην Καμπότζη, με 50 ευρώ στην τσέπη για ψώνια στις τοπικές αγορές.

Τελευταίες τερμάτισαν η Βιβή Μπασινά και η Κατερίνα Καλίνογλου (Kat Kat), οι οποίες βρέθηκαν αντιμέτωπες με ένα μειονέκτημα: έπρεπε να έχουν συνεχώς μαζί τους έναν Καμποτζιανό φίλο, για τον οποίο θα έπρεπε να εξασφαλίσουν και γι’ αυτόν μετακίνηση, διατροφή, διαμονή και πριν ολοκληρώσουν το race θα έπρεπε να τον επιστρέψουν σπίτι του.

Asia Express: Το δεύτερο race και το ξέσπασμα του Fipster

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση που έπεσε σαν βόμβα στο παιχνίδι, 8 ζευγάρια διεκδίκησαν τη θέση τους στο Asia Express.

Ένα νέο παιχνίδι επάθλου αξίας 2.500 ευρώ και νέες παραδοσιακές αποστολές ξάφνιασαν τους παίκτες. Άλλοι χάρηκαν, άλλοι σάστισαν, ενώ Νάσος και Παύλος Γαλακτερός αρνήθηκαν να φορέσουν τη στολή.

Στα όριά του έφτασε ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster). Η δυσκολία στην επικοινωνία σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση και τις αποτυχημένες προσπάθειες εύρεσης… στέγης, καθώς πολλοί κάτοικοι ήταν ανένδοτοι και δεν δέχονταν να φιλοξενήσουν τον ίδιο και τον συνταξιδιώτη του, Κωνσταντίνο Βασάλο, έκαναν τον παίκτη να “λυγίσει”.

Παρά τις συμβουλές και τη στήριξη του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο Fipster δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάμματα, ενώ κατέρρευσε ψυχολογικά όταν σε ένα από τα καταλύματα που ζήτησαν από τους ιδιοκτήτες αν μπορούν να περάσουν εκεί το βράδυ τους, βρίσκονταν η Ρασέλ με τη μητέρα της.

Αλήθεια, δεν μπορώ άλλο. Σήμερα είναι από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου, ανέφερε ο Fipster μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού.

Asia Express: Το ζευγάρι που αποχώρησε

Στο κλείσιμο του επεισοδίου ένα ζευγάρι θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τα υπόλοιπα και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Και αυτοί δεν ήταν άλλοι από την Βιβή Μπασινά και την Κατερίνα Καλίνογλου.

STAR TV

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο. Εμάς γενικά τα πράγματα τις πρώτες μέρες δεν μας πήγαν και τόσο καλά, δεν απογοητευτήκαμε αλλά μετά το σημερινό τα σημάδια όλα δείχνανε πως πάμε πίσω Ελλάδα», δήλωσε η Βιβή Μπασινά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version