Asia Express: Τα κλάματα του Fipster και η “καλοπέραση” του Μαυρίδη – Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Asia Express: Τα κλάματα του Fipster και η “καλοπέραση” του Μαυρίδη – Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο
Φίλιππος Ιωάννου στο Asia Express YouTube

Οκτώ ζευγάρια διεκδικούν πλέον μία θέση στο "Asia Express", το οποίο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής (02/10) με το δεύτερο επεισόδιο. Δείτε το trailer.

Το “Asia Express” μετά το δυναμικό ξεκίνημα της πρεμιέρας επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (02/10) μέσα από τη συχνότητα του Star με το δεύτερο επεισόδιο και οι συνθήκες δεν φαίνονται να είναι οι ιδανικές για όλα τα ζευγάρια.

Το πρώτο race είχε νικητές τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθαργιά, οι οποίοι κερδίζοντας την ασυλία, εξασφάλισαν την παραμονή τους στο συναρπαστικό παιχνίδι δράσης και θα είναι το πρώτο ζευγάρι, που θα κάνει τουρισμό στην Καμπότζη, με 50 ευρώ στην τσέπη για ψώνια στις τοπικές αγορές.

Τελευταίες τερμάτισαν η Βιβή Μπασινά και η Κατερίνα Καλίνογλου (Kat Kat), οι οποίες τώρα βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα μειονέκτημα: πρέπει να έχουν συνεχώς μαζί τους έναν Καμποτζιανό φίλο, να εξασφαλίσουν και γι’ αυτόν μετακίνηση, διατροφή, διαμονή και πριν ολοκληρώσουν το race πρέπει να τον επιστρέψουν σπίτι του.

Το δεύτερο race οδηγεί σε αποχώρηση.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση που έπεσε σαν βόμβα στο παιχνίδι, 8 ζευγάρια θα διεκδικήσουν πλέον τη θέση τους στο Asia Express.

Νέο παιχνίδι επάθλου αξίας 2.500 ευρώ και νέες παραδοσιακές αποστολές θα τους ξαφνιάσουν ευχάριστα αλλά και θα τους ταράξουν. Κάποιοι θα χαρούν, κάποιοι θα χαθούν, κάποιοι θα αρνηθούν να συμμετέχουν. Το ζευγάρι, που θα τερματίσει τελευταίο, θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Asia Express: Το trailer του επεισοδίου της Κυριακής (02/10)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version