Bachelor 2: Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τις παίκτριες – Ποια αποχώρησε

Bachelor 2: Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τις παίκτριες – Ποια αποχώρησε
Bachelor 2 Glomex

Ο Αλέξης Παππάς εκνευρίστηκε γιατί τα κορίτσια τσακώνονταν μπροστά του, οπότε σηκώθηκε και έφυγε. Ποια κοπέλα δεν πήρε τριαντάφυλλο στην Τελετή των Ρόδων.

Εντάσεις και τσακωμοί κυριάρχησαν στο επεισόδιο του “Bachelor 2” την Παρασκευή (17/09), με την έκρηξη της Άννας να αποτελεί μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της βραδιάς.

Ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί άλλοι καβγάδες ανάμεσα στα κορίτσια, η Άννα ξέσπασε εναντίον της Φαίη την στιγμή που κάθονταν και οι δύο μαζί με τον Αλέξη Παππά.

Η Άννα κατηγόρησε την Φαίη για υποκρισία, με την τελευταία να της λέει πως όλα αυτά είναι ψέματα και τον Αλέξη Παππά να αισθάνεται άβολα εκείνη την στιγμή.

Ο νέος Έλληνας Bachelor δεν άντεξε και αποφάσισε να αποχωρήσει από την σκηνή του καβγά, αφήνοντας τα δύο κορίτσια να συνεχίσουν να φωνάζουν και να ωρύονται.

Λίγο αργότερα επανήλθε, ζητώντας και από τις δύο να σταματήσουν να τσακώνονται. “Τα κορίτσια έχουν ξεπεράσει τα όρια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ποια αποχώρησε στην Τελετή των Ρόδων

Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η Τελετή των Ρόδων και η αποχώρηση, με τον Αλέξη Παππά να επιλέγει ποια κοπέλα θα πρέπει να εγκαταλείψει τη βίλα και το ριάλιτι του Alpha.

Η Ειρήνη ήταν η παίκτρια που δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη και δεν έλαβε τριαντάφυλλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα