Bachelor 2: Κακός χαμός με τις “νύφες” – Ο Παππάς τις φίλησε όλες

Bachelor 2: Κακός χαμός με τις “νύφες” – Ο Παππάς τις φίλησε όλες
Αλέξης και Γιώτα σε τρυφερές περιπτύξεις στο Bachelor 2 glomex

Απανωτοί τσακωμοί και κλάματα στο Bachelor 2. Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να αναπαραστήσουν ερωτικές σκηνές διάσημων ταινιών, με τον Αλέξη Παππά να κάνει τριπλοβάρδιες στα φιλιά.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Bachelor οι υποψήφιες “νύφες” κλήθηκαν να αναπαραστήσουν ερωτικές σκηνές διάσημων ταινιών, με το πάθος να ξεχειλίζει και τον Αλέξη Παππά να κάνει τριπλοβάρδιες στα φιλιά.

Η Έλενα διάβασε στα κορίτσια την κάρτα του Bachelor, όπου αναγράφονταν τα ονόματα για το ομαδικό ραντεβού… Άλλες κοπέλες ενθουσιάστηκαν κι άλλες έπεσαν από τα σύννεφα που έμειναν εκτός δοκιμασίας.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε στα κορίτσια τις ρομαντικές και λαμπερές σκηνές που πρόκειται να ζήσουν παρέα, αλλά και τις λεπτομέρειες της φωτογράφισης.

Η μοιρασιά των ρόλων στα κορίτσια του ριάλιτι αγάπης του Alpha ολοκληρώθηκε με την επιλογή υπέρλαμπρων φορεμάτων αλλά και με γκρίνια… Η Ιζαμπέλα “ξενέρωσε φουλ”, όπως είπε, για τον ρόλο που της ανατέθηκε.

Αθηνά και Φαίη ξεκίνησαν τη φωτογράφιση με άγχος και έλλειψη χημείας, με την Αθηνά να αντιδρά γιατί η Φαίη… δεν ακολουθεί σωστά τα βήματα.

Η Αθηνά πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο της φωτογράφισης και “επιτέθηκε” στη Φαίη, κάνοντάς την να εκραγεί.

Ο Bachelor φωτογραφήθηκε με την Άννα, δίνοντάς της ένα παθιασμένο φιλί, με τη Φαίη να εκνευρίζεται και να σπάει το ποτήρι που κρατούσε στα χέρια της.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης φίλησε και την Ιωάννα για τις ανάγκες της φωτογράφισης, με τα κορίτσια να εκνευρίζονται έντονα και να σταματούν τη φωτογράφιση.

Τα φιλιά συνεχίστηκαν, με την ιδιαίτερα ερωτική χημεία Αλέξη – Γιώτας να γίνεται ακόμα πιο εμφανής κατά τη διάρκεια της “Χολιγουντιανής” φωτογράφισής τους. Εκεί τα κορίτσια “άφρισαν” από ζήλεια και άρχισε η μεγάλη γκρίνια..

Μετά τα ατέλειωτα φιλιά, η Φαίη εξομολογήθηκε τη ζήλια της στον Αλέξη και του παραπονέθηκε για την συμπεριφορά του. Όταν η ίδια επιχείρησε να τον φιλήσει, εκείνος, κουρασμένος από τα τόσα φιλιά, την απέριξε…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα