Bachelor: Η νέα παίκτρια προκάλεσε σοκ – Ποια αποχώρησε με λυγμούς

Bachelor: Η νέα παίκτρια προκάλεσε σοκ – Ποια αποχώρησε με λυγμούς
The Bachelor Youtube / @Alpha tv

Μια νέα παίκτρια έκανε την είσοδό της στο "Bachelor" και έφερε μεγάλη ζήλεια στα κορίτσια. Ποιο κορίτσι αποχώρησε με κλάματα, προκαλώντας ένταση στον Παναγιώτη που πέταξε το τραπέζι.

Γεμάτο εντάσεις ήταν το επεισόδιο του “Bachelor” την Παρασκευή (23/10), αφού ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο μεγαλώνει διαρκώς βδομάδα με τη βδομάδα.

Λίγο πριν την “Τελετή των Ρόδων”, όπου οι διαγωνιζόμενες θα μάθαιναν ποια θα αποχωρήσει, μία νέα κοπέλα έκανε την είσοδό της στο ριάλιτι του Alpha, αναστατώνοντας τα κορίτσια του σπιτιού, που έπαθαν σοκ μόλις την είδαν.

Η 19χρονη Άννα, που σπουδάζει βοηθός φαρμακοποιού, έκανε την εμφάνισή της με ένα σέξι, κόκκινο φόρεμα, γεμάτη αυτοπεποίθηση και έτοιμη να διεκδικήσει με κάθε τρόπο τον Έλληνα bachelor.

Όταν, μάλιστα, ο Παναγιώτης την κάλεσε να κάτσουν οι δυο τους ώστε να γνωριστούν, οι κοπέλες ξεκίνησαν να εκφράζουν το άγχος και την αγωνία τους για τη νέα παίκτρια και η ζήλεια έφτασε στο “κόκκινο”.

Η “Τελετή των Ρόδων” δεν άργησε να έρθει και οι κοπέλες ανέμεναν να ακούσουν το όνομά τους, ώστε να εξασφαλίσουν μία ακόμη βδομάδα μέσα στο σπίτι του “Bachelor” και περισσότερες μέρες για να κατακτήσουν τον Παναγιώτη.

Τα δύο τελευταία κορίτσια που έμειναν ήταν η Αντζελίνα και η Αναστασία, με τον Παναγιώτη να επιλέγει την Αναστασία ως το κορίτσι που θα πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Στο άκουσμα του ονόματός της η Αναστασία “λύγισε” και ξέσπασε σε λυγμούς, κατηγορώντας τον εαυτό της που δεν κατάφερε να δείξει στον Παναγιώτη πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Μάλιστα, όταν πήγε να τον αποχαιρετήσει, δεν σταμάτησε να τον φιλά στο στόμα χωρίς να τον αφήνει να φύγει, ενώ έπειτα ο Παναγιώτης από την ένταση του όλου σκηνικού με την αποχώρηση, πέταξε το τραπέζι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version