Big Brother 2 – Trailer: Εκτός εαυτού ο Μιλάτος – “Μη μου ξαναμιλήσεις!”

Big Brother 2 – Trailer: Εκτός εαυτού ο Μιλάτος – “Μη μου ξαναμιλήσεις!”
Παίκτες του Big Brother 2 glomex

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother οι εντάσεις μεταξύ των παικτών θα είναι πολλές. Στηβ και Κώστας ξανά στα "μαχαίρια".

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Big Brother 2, το βράδυ της Τετάρτης (08/09). Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα έχουν έρθει πολύ κοντά και το φλερτ τους δυναμώνει.. Η Σοφία και ο Νικόλας στην προσπάθειά τους να πείσουν τους συγκάτοικους πως είναι όντως παντρεμένοι πέφτουν σε αντιφάσεις και ενισχύουν τις υποψίες πως κάτι δεν πάει καλά.

Απόψε η μυστική αποστολή τους φτάνει στο τέλος της και ο Big Brother θα αποκαλύψει την αλήθεια. Κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους τελικά; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες σε αυτή την αποκάλυψη;

Ο Στηβ και η Σύλια εξακολουθούν να είναι κοντά στηρίζοντας ο ένας τον άλλο. Ο πρώτος έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με τον Κώστα, από τον οποίο απαιτεί να μην του ξαναμιλήσει.

Η Σοφία, από την άλλη, μοιράζεται ένα κρυφό της ταλέντο με τους συγκάτοικους και… διαβάζει τη μοίρα τους!

Η εβδομαδιαία αποστολή ολοκληρώνεται και φτάνει η στιγμή της αλήθειας για τους παίκτες. Θα έχουν τον προϋπολογισμό που θέλουν για την επόμενη εβδομάδα;

Big Brother: Το τρέιλερ της Τετάρτης (08/09)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα