Big Brother: Άγριο ξέσπασμα της Σοφίας – “Ο Θέμης είναι ένα τέρας”

Big Brother: Άγριο ξέσπασμα της Σοφίας – “Ο Θέμης είναι ένα τέρας”
glomex

Οι κόντρες είναι ασταμάτητες στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού". Όλοι οι παίκτες έχουν απομονώσει τη Σοφία, η οποία ξεσπά κατά του Θέμη.

Καθώς οι παίκτες του Big Brother φτάνουν κοντά στον τελικό, η πίεση μεγαλώνει και οι ίδιοι κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι εντάσεις στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ είναι καθημερινές πλέον, ενώ ένα νέο μέτωπο έχει δημιουργηθεί στο σπίτι. Αυτό μεταξύ της Σοφίας Δανέζη και του Θέμη Κανέλλου. Οι σχέσεις των δύο παικτών ήταν πάρα πολύ καλές όταν μπήκαν στο παιχνίδι, όμως σήμερα βρίσκονται στα “μαχαίρια”.

Σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων που ετοίμασε ο Big Brother, τέθηκε στον Θέμη η ερώτηση “ποιον θεωρεί ότι είναι ψεύτικος”. Ο ίδιος έδωσε την κάρτα του στην Σοφία με την παίκτρια να του απαντά: “Όταν θα βγεις έξω θα ζητάς συγγνώμη, αλλά θα είναι αργά. Δεν πειράζει, έχεις κάνει πολλά λάθη όσον αφορά εμένα. Θα δεις και θα δείξουν τα γεγονότα”.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας η Σόφια ξέσπασε σε κλάματα για το περιστατικό, τονίζοντας ότι δεν αντέχει άλλο και πως θέλει να αποχωρήσει, γιατί δεν περνάει καλά.

“Δεν ξέρω γιατί κάθομαι, θέλω να φύγω. Κάθομαι εγωιστικά αλλά με εγκαταλείπει ο εγωισμός μου. Θέλω να φύγω και δεν έχει να κάνει με τον Δημήτρη. Δεν περνάω καθόλου καλά, κάθομαι ανούσια. Δεν είμαι χαζή, ξέρω τι γίνεται τώρα. Προσπαθώ να μην ‘σπάσω’. Μέσα μου είμαι 100% σίγουρη ότι την Παρασκευή αποχωρώ. Δεν υπάρχω μέσα στο σπίτι. Είναι τόσο κακά τα vibes που παίρνω που χτυπάνε την ψυχολογία μου”.

Αναφερόμενη στο Θέμη είπε: “Θέλω να πω τόσα στον Θέμη που μπορώ να πω και δεν ανοίγω το στόμα μου και κάθε μέρα γίνεται χειρότερος και δεν θέλω να τα βάλω μαζί τους γιατί θα γίνω κακιά. Με μία μου λέξη μπορώ να τον κάνω να φύγει και δεν το κάνω. Αυτό το παιδί έγινε ένα τέρας”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα