Big Brother: Χριστίνα και Παναγιώτης μιλούν για τη σχέση τους – Ποιος αποχώρησε

Big Brother: Χριστίνα και Παναγιώτης μιλούν για τη σχέση τους – Ποιος αποχώρησε

Η Χριστίνα και ο Παναγιώτης ξεκαθάρισαν τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους. Χρήστος Μακρίδης, Αφροδίτη, Σοφία, Ραμόνα και Βλαδίμηρος ήταν υποψήφιοι. Ποιος έφυγε από το "Big Brother".

Για τη σχέση τους και το φλερτ που υπάρχει ανάμεσά τους μίλησαν η Χριστίνα Ορφανίδου και ο Παναγιώτης Βαρουξής στο live του “Big Brother” το βράδυ της Παρασκευής (09/10) στον ΣΚΑΙ.

Οι δύο παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, κάτι που είναι απόλυτα εμφανές τόσο στους συγκατοίκους τους όσο και στους τηλεθεατές. Έτσι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Χάρης Βαρθακούρης τους έδειξαν ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους και τους ρώτησαν τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η Χριστίνα και ο Παναγιώτης παραδέχτηκαν πως υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον και πως η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική, ωστόσο, δήλωσαν πως όλα θα φανούν έξω από το παιχνίδι.

Η Χριστίνα μου αρέσει εμφανισιακά σαν κοπέλα και ο τρόπος που είναι μέσα στο σπίτι και το πώς μου συμπεριφέρεται. Αυτό που μένει είναι να δούμε όταν βγούμε έξω, πώς θα είμαστε με τους άλλους ανθρώπους. Για την ώρα εδώ μέσα μου αρέσει. Μου αρέσει αισθητικά και ερωτικά”, είπε ο Παναγιώτης.

“Καλώς ή κακώς μέσα στο σπίτι γνωρίζουμε για τον άλλον συγκεκριμένα πράγματα. Έξω από ‘δω θα δούμε τον άλλον στην καθημερινότητά του, στην πραγματική ζωή. Εμένα μ’ αρέσει πολύ ο Παναγιώτης. Το δήλωσα από την αρχή”, είπε η Χριστίνα.

Όσο για το αν ξεχωρίζει τον Παναγιώτη από τον δίδυμο αδελφό του, τον Χρήστο, η Χριστίνα είπε πως έχουν πολλές διαφορές στον χαρακτήρα και ότι της αρέσει ο Παναγιώτης γιατί έχει χιούμορ και κάνει πειράγματα.

Επίσης, οι δύο παίκτες ξεκαθάρισαν πως δεν προχώρησαν ερωτικά.

Ποιος αποχώρησε

Υποψήφιοι για αποχώρηση το βράδυ της Παρασκευής (09/10) ήταν η Αφροδίτη και η Σοφία, οι οποίες έλαβαν αυστηρή ποινή από τον “Μεγάλο Αδελφό” επειδή παραβίασαν τους κανόνες του ριάλιτι, η Ραμόνα, ο Χρήστος Μακρίδης και ο Βλαδίμηρος.

Τελικά, ο Κύπριος παίκτης ήταν εκείνος που εγκατέλειψε το σπίτι του “Big Brother”.

Όσα δήλωσε μετά την αποχώρησή του

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα