Big Brother: “Έλεγα στον Πυργίδη ότι είναι ερωτευμένος με την Άννα Μαρία”

Big Brother: “Έλεγα στον Πυργίδη ότι είναι ερωτευμένος με την Άννα Μαρία”
Άννα Μαρία και Δημήτρης Πυργίδης Youtube

Ο πρώην παίκτης του "Big Brother" Χρήστος Μακρίδης δήλωσε ότι ο φίλος του, Δημήτρης Πυργίδης, τον έχει απογοητεύσει. Τι είπε για τη Σοφία Δανέζη.

Στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε ο Χρήστος Μακρίδης, ο πρώην παίκτης του “Big Brother”, αναφερόμενος στις ισορροπίες που έχουν αλλάξει μέσα στο σπίτι του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ, αλλά και στα άτομα που τον απογοήτευσαν.

Μιλώντας για τον Δημήτρη Πυργίδη, με τον οποίο έκανε παρέα στο παιχνίδι, είπε:

“Όσο ήμουν μέσα, 77 μέρες, ο Δημήτρης μιλούσε συνέχεια για την Άννα Μαρία. Και του έλεγα “είσαι ερωτευμένος μαζί της” και μου έλεγε “όχι”. Εγώ έκατσα και μάλωσα με την Άννα Μαρία για τον Δημήτρη. Φίλε Δημήτρης, εγώ ήρθα απέναντι από όλο το σπίτι για σένα, όχι για μένα. Μου έχει στοιχίσει γιατί τον πίστευα και με έχει απογοητεύσει”.

Ο πρώην αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στις συμπεριφορές που εισπράττει η Σοφία Δανέζη μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά, λέγοντας:

“Η Σοφία τόσο καιρό ήταν ο στρατηγός, ήταν ο άνθρωπος που έβγαζε τους υποψήφιους. Ήταν εκείνη που ψήφιζε τους ανθρώπους και τους άφηνε. Τώρα θα εισπράξει αυτό που έσπειρε. Είχε τον Θέμη, τον Γρηγόρη, τον Ζακ κάτω από την αγκαλιά της. Αυτή τη στιγμή με τη φυγή του Δημήτρη Κεχαγιά, η Σοφία έχασε τη δύναμή της”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα