Big Brother: Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε – Το απόλυτο φαβορί

Big Brother: Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε – Το απόλυτο φαβορί
Youtube

Αυλαία ρίχνει απόψε το δημοφιλές ριάλιτι Big Brother. Ποιος παίκτης είναι το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ύστερα από περίπου 4 μήνες, η μέρα του μεγάλου τελικού που θα δείξει ποιος ή ποια θα είναι ο παίκτης του Big Brother που θα αναδειχθεί φετινός νικητής και θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, έφτασε.

Ο “Μεγάλος Αδερφός” εμφανίστηκε στις οθόνες μας στις 31 Αυγούστου 2020 και αν και αρχικά αμφισβητήθηκε έντονα, φτάνοντας στο τέλος του τα νούμερα δείχνουν πως αγαπήθηκε αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό.

Σοφία, Άννα Μαρία, Ζακ, Δημήτρης και Γρηγόρης, έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού, που θα μπορεί να ψηφίζει μέχρι και τη στιγμή όπου ο Χάρης Βαρθακούρης θα ανακοινώσει στο live τη στιγμή που θα κλείσουν οι γραμμές.

Όπως όλα δείχνουν, το απόλυτο φαβορί για το φετινό έπαθλο του Big Brother είναι η Άννα-Μαρία, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σοφία Δανέζη.

Η 36χρονη δικηγόρος Άννα – Μαρία Ψυχαράκη κατάγεται από την Κρήτη, δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και ζηλιάρα, όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο, ενώ τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ.

Έχει εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στο τηλεπαιχνίδι “Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha. Η ίδια είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι το 2019 και, μάλιστα, είχε κερδίσει 3.800 ευρώ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα