Big Brother-Σοφία: Εξηγεί τι έκανε με τον Κεχαγιά κάτω από τα σεντόνια

Big Brother-Σοφία: Εξηγεί τι έκανε με τον Κεχαγιά κάτω από τα σεντόνια

Εξηγήσεις για το τι πραγματικά έκαναν οι δύο παίκτες του Big Brother κάτω από τα σεντόνια δίνει η Σοφία Δανέζη.

Καλεσμένη στο “Ευτυχείτε” το πρωί της Τετάρτης ήταν η Σοφία Δανέζη, τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Big Brother, η οποία τραγούδησε και μίλησε, μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Κεχαγιά.

“Βρισκόμουν σε ένα σπίτι όπου ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστευόμουν ήταν ο Δημήτρης, κανένας άλλος. Ήξερα ότι μπορούσα να του εμπιστευτώ τα πάντα, ήξερα πως ό,τι και να του έλεγα θα έμενε μεταξύ μας. Με τον Δημήτρη έχουμε πει πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να δείτε. Κάτω από τα σεντόνια μιλούσαμε, δεν είχαμε μικρόφωνο. Βγαζαμε τα μικρόφωνα και κρυβόμασταν για να μην μας δουν οι κάμερες. Τώρα που εχω φύγει από το παιχνίδι μπορώ να το πω”, αποκάλυψε ο Σοφία.

Συνεχίζοντας μίλησε για την νικήτρια του ριάλιτι, την Άννα-Μαρία. “Θεωρώ ότι ο κόσμος είδε την αλήθεια μου, είδε ότι δεν προσποιήθηκα ποτέ. Είδε ότι ήμουν αυθεντική και πως δεν έπαιζα κανέναν απολύτως ρόλο. Δεν πέρασα καλά 3μιση μήνες με την Άννα Μαρία. Όσο για το περιστατικό που με είδτε να βγαίνω εκτός εαυτού, για να φτάσει εκεί πέρα ένας άνθρωπος σημαίνει ότι κατέπινε πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να δω το απόσπασμα γατί με λυπάμαι. Δεν πέρασα καλά μαζί της”.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα