Big Brother: Το βίντεο που “καίει” την Άννα Μαρία από το ξεσάλωμά της στη Μύκονο

Big Brother: Το βίντεο που “καίει” την Άννα Μαρία από το ξεσάλωμά της στη Μύκονο
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη instagram

Αποκαλυπτικό βίντεο απεικονίζει την Άννα Μαρία σε πρόσφατες διακοπές της στη Μύκονο, όπου φαίνεται να χορεύει έξαλλα πάνω σε τραπέζια και μπάρες, φορώντας μπικίνι.

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, του μεγάλου φαβορί του Big Brother, προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 16/12 στην πρωινή εκπομπή “Ευτυχείτε!”.

Συγκεκριμένα, το βίντεο απεικονίζει την Άννα Μαρία σε πρόσφατες διακοπές της στη Μύκονο, κατά τις οποίες χορεύει έξαλλα πάνω σε τραπέζια και μπάρες, φορώντας μπικίνι.

Ο διευθυντής του “Mykonos Live Tv”, Πέτρος Νάζος, που μίλησε στην εκπομπή, δήλωσε ότι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατά την παραμονή της στο νησί αποζητούσε έντονα τη δημοσιότητα, αναφέροντας ότι η παίκτρια του έστελνε επιμόνως μηνύματα για να συμπεριλάβει τα βίντεό της στο κανάλι.

Η εν λόγω παίκτρια, δικηγόρος στο επάγγελμα, έχει απασχολήσει πολλές φορές με την συμπεριφορά της, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εντάσεων, καθώς προκαλεί απανωτούς καβγάδες, ενώ δε διστάζει να ρίξει μέχρι και κατάρες στους συμπαίκτες της.

Να σημειωθεί ότι στις 10/9, με αφορμή τη συμμετοχή της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο ριάλιτι, ο Γιάννης Κάππος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατέθεσε αναφορά για την παίκτρια, την οποία ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός διαβίβασε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο, προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς και προσβολής του δικηγορικού λειτουργήματος.

Στην αναφορά του μέλους του ΔΣ του ΔΣΑ, Γιάννη Κάπου επισημαίνεται ότι η συμμετοχή Δικηγόρου στον εν λόγω τηλεπαιχνίδι είναι αντίθετη με τον Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγορικού Επαγγέλματος. Ακόμα τονίζεται ότι ο δικηγόρος είναι δημόσιος λειτουργός και οφείλει κατά τον ιδιωτικό του βίο να έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά και να μην εκτελεί πράξεις που προσβάλλουν το κύρος του δικηγορικού επαγγέλματος.

Αναμένεται λοιπόν η αντίδραση του ΔΣ για την εμφάνιση του εν λόγω βίντεο, αλλά και της αναφοράς ότι η παίκτρια κάλεσε τους δημοσιογράφους να την απαθανατίσουν να χορεύει πάνω στη μπάρα.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα