Χρανιώτης κατά Μενδώνη: Να πάτε σπίτι σας

Χρανιώτης κατά Μενδώνη: Να πάτε σπίτι σας
OPEN

"Έχετε ιδέα ότι λόγω ολιγωρίας και έλλειψης έρευνας είστε συνυπεύθυνη; Και η τιμωρία σας δεν είναι άλλη από το να απομακρυνθείτε από αυτό το υπουργείο" δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης κατά της Λίνας Μενδώνη.

Θυμωμένος δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης με τις εξελίξεις και με την υπουργό Πολιτισμού, ενώ στην τηλεοπτική εμφάνισή του ζήτησε την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη. Τόνισε πως σε περίπτωση που η υπουργός γνώριζε την αλήθεια για την υπόθεση Λιγνάδη και συγκάλυπτε, τότε “είναι εγκληματίας”.

“Είμαι θυμωμένος και θεωρώ ότι είναι μείζον πολιτικό ζήτημα αλλά όχι κομματικό. Συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα για την ελληνική δικαιοσύνη, υπάρχει απόγνωση των θυμάτων και μια ολιγωρία της δικαιοσύνης που δεν καταλαβαίνω”, δήλωσε ο ηθοποιός και ύστερα διάβασε στον αέρα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” κάποιες σκέψεις του για το ζήτημα που είχε καταγράψει.

“Με ενοχλεί η φαινομενική σας ακεραιότητα κ. Μενδώνη και που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά το λιγότερο που αισθανόμαστε είναι ηλίθιοι και ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στη κοινωνία και ειδικά σε ανήλικα μέλη της κοινωνίας αυτής. Όταν η εξαπάτηση είναι προϊόν απερισκεψίας, ολιγωρίας και έχει αντίκτυπο στο πολιτισμό ξεκινάς τη συνέντευξή Τύπου σου με ένα “συγγνώμη”. Την ξέρετε αυτή τη λέξη κ. Μενδώνη; Αν δεν την ξέρετε μεταφερθείτε στο σπίτι σας και μελετήστε το ελληνικό λεξικό. “Να τιμωρηθούν οι δράστες”, είπε η κ. Μενδώνη. Έχετε ιδέα ότι λόγω ολιγωρίας και έλλειψης έρευνας είστε συνυπεύθυνη; Και η τιμωρία σας δεν είναι άλλη από το να απομακρυνθείτε από αυτό το υπουργείο. Δεν ζητάμε ούτε να μπείτε στη φυλακή, ούτε να παραπεμφθείτε στη δικαιοσύνη. Να πάτε σπίτι σας ζητάμε κ. Μενδώνη με μία τεράστια συγγνώμη και μία παραίτηση. Αν γνωρίζατε τις βασικές αρχές του θεάτρου θα γνωρίζατε ότι η υποκριτική τέχνη δεν προϋποθέτει το ψέμα, αλλά την αλήθεια του υποκριτή, την κατάθεση της προσωπικής αλήθειας του που ακουμπά σε έναν φανταστικό κόσμο”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα