Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: “Ο σκηνοθέτης από τις Άγριες Μέλισσες δεν με ήθελε”

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: “Ο σκηνοθέτης από τις Άγριες Μέλισσες δεν με ήθελε”
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Glomex

Η τηλεοπτική "Θεοδοσία" μίλησε για το δοκιμαστικό που πέρασε για τη σειρά "Άγριες Μέλισσες", για τον ρόλο της, αλλά και για την ταινία "Ουζερί Τσιτσάνης", που είχε συμμετάσχει στο παρελθόν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Χριστίνα Φαμέλη Χειλά, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την «Θεοδοσία», τον ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», και εξήγησε γιατί ο σκηνοθέτης δεν ήθελε να την περάσει από δοκιμαστικό.

“Πριν με δει ο σκηνοθέτης, δεν με ήθελε στη δουλειά. Και μια μέρα μου το εκμυστηρεύτηκε ο Λευτέρης και του λέω γιατί; Και μου λέει… δεν ξέρω γιατί. Αλλά με το που πήγα, έκλεισα κατευθείαν, ήμουν από τα παιδιά που δεν ταλαιπωρήθηκαν”, δήλωσε η τηλεοπτική “Θεοδοσία”.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για τον ρόλο της, ως σύζυγος του “Λάμπρου” και είπε:

“Εγώ είμαι η γυναίκα του δασκάλου, του Λάμπρου. Τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτόν. Αυτός μάλλον όχι! Δεν θα ήθελα να συμβεί στη ζωή μου αυτό που συμβαίνει στη Θεοδοσία. Ο Λάμπρος δεν μπορεί να πάρει την απόφαση να με χωρίσει, άλλη εποχή, άλλη κοινωνία. Τον καταλαβαίνω, τον δικαιολογώ. Τον λυπάμαι τον Λάμπρο, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του”.

Η Χριστίνα μίλησε, επίσης, για τη συμμετοχή της στην ελληνική ταινία “Ουζερί Τσιτσάνης”, αλλά και για το ότι μετά από την δουλειά εκείνη, δούλεψε σέρβις σε ταβέρνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version