Δ. Μιχαλάκη: Θεωρώ ότι η “Δρόσω” θα ξεπέσει ακόμα περισσότερο

Δ. Μιχαλάκη: Θεωρώ ότι η “Δρόσω” θα ξεπέσει ακόμα περισσότερο
Η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική "Δρόσω" από τις "Άγριες Μέλισσες". Glomex

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στις "Άγριες Μέλισσες", για τις νέες εξελίξεις, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στο “The2Night Show” βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική “Δρόσω” από τις “Άγριες Μέλισσες”.

Η δημοφιλής ηθοποιός της επιτυχημένης δραματικής σειράς του “ΑΝΤ1” μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στη σειρά, για τις νέες εξελίξεις, αλλά και για την προσωπική της ζωή, κάνοντας λόγο για τον επερχόμενο γάμο της που φημολογείται ότι θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

“Τι γάμους θα έχουμε το καλοκαίρι; Γάμοι θα γίνουν πολλοί το καλοκαίρι, εννοείται. Θα βρούμε ένα γάμο να πάμε μαζί, ως wedding crashers. Όταν με το καλό ναι. Δεν ξέρω εγώ τι λέει ο κύριος σχεδιαστής. Ξέρω ότι το είπαν άλλοι, λες να μην ξέρω τι έχει γίνει;”, είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Όσον αφορά στο ρόλο της στις “Άγριες Μέλισσες” είπε: “Ταυτίζομαι με το ρόλο της Δρόσως, ωστόσο μου αρέσει πολύ, γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ κόντρα με μένα. Μου άρεσε και η κατάληξη γιατί δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Εξαιτίας και του χαρακτήρα της, ξέπεσε και θεωρώ ότι θα ξεπέσει ακόμη παραπάνω. Αλλά δεν το κάνει συνειδητά”.


Ενώ συνέχισε: “Τη Δρόσω θα τη χαρακτήριζα τραγική… Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει φτιάξει η ζωή της, δεν έχει υπάρξει κάποια χαρούμενη στιγμή, σαν να είναι η μοίρα της αυτή. Δεν είναι αγαθιάρα, τη θεωρώ άτυχη. Έφυγε απ’ το Διαφάνι, πήγε στην Αθήνα να φτιάξει τη ζωή της και πάλι της τυχαίνει αυτό. Στα 19, όταν πήγε στην Αθήνα και γνώρισε τον Τάκη και κάπως βολεύτηκε. Θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξει τη ζωή της, με τον Τάκη ή τον οποιονδήποτε”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα