Έλενα Ακρίτα: ”Δεν μπορώ να περπατήσω μαζί με αυτόν που λέει πρεζόνι τον Ζακ”

Έλενα Ακρίτα: ”Δεν μπορώ να περπατήσω μαζί με αυτόν που λέει πρεζόνι τον Ζακ”
Η Έλενα Ακρίτα στο The 2Night Show ΑΝΤ1

Η Έλενα Ακρίτα εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» και αναφέρθηκε στη ζωή της, τα αιχμηρά κείμενα, τον Ζακ Κωστόπουλο, αλλά και την καραντίνα.

Η Έλενα Ακρίτα συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για το «διαζύγιό» της με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», μετά από 20 χρόνια, και αποκάλυψε το παρασκήνιο της παραίτησής της.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας, ο οποία από το ερχόμενο Σάββατο (16/01)  θα σχολιάζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο στο News247, εξήγησε γιατί δε θέλει να έχει «σκατόψυχους και τοξικούς ανθρώπους» στη ζωή της, ενώ μίλησε και για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. Μάλιστα, όπως είπε θα κάνει το εμβόλιο, παρόλο που έχει αλλεργία.

Αναλυτικότερα, αναφέρθηκε στις κόντρες της με πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ και εξηγεί γιατί δεν τα έχει βρει ποτέ εξωδικαστικά με κανέναν.

”Θέλω να είμαι μια γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται ελεύθερα, με τους άλλους ούτε καλημέρα. Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα, ούτε τον ομοφοβικό. Δεν μπορώ να περπατήσω μαζί με αυτόν που λεει τον Ζακ, πρεζόνι”, τόνισε όταν ρωτήθηκε με ποιους ανθρώπους κάνει παρέα.

Για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, είπε: ”Τώρα είμαι πιο θυμωμένη με τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Προσπαθώ να κάνω τον κόσμο λίγο καλύτερο. Όσο υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνία και με βαστάνε τα πόδια μου, εγώ θα βγαίνω στους δρόμους”.

Ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι στην Ελλάδα του 2020 έχουν γίνει σημαντικά βήματα ως προς τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Για το περιστατικό με την εφημερίδα ”ΤΑ ΝΕΑ”, τόνισε πως ”ήταν αξιοπρεπής η παραίτησή μου, παρόλο που το κείμενο πήγαινε κόντρα στην πολιτική της εφημερίδας. Δεν άφησα κανένα περιθώριο, έφυγα και πάμε για άλλα. Πολλοί δεν περίμεναν ότι θα παραιτηθώ”.

Σχετικά με το εμβόλιο η γνωστή δημοσιογράφος, είπε πως ”θα κάνω το εμβόλιο, παρόλο που είμαι αλλεργική, θέλω τη ζωή μου πίσω. Η καραντίνα με πιέζει πολύ, με ρίχνει, με κατεβάζει. Κάθε μέρα γίνεται πιο δύσκολο, είμαι και καταθλιπτική και αυτό δεν βοηθάει”.

Τέλος, αναφερόμενη και στις μηνύσεις που έχει δεχθεί απάντησε: ”Δεν χρειάζομαι τη δημοσιότητα, έχω δεχθεί 2 μηνύσεις μέχρι τώρα στη ζωή μου. Με τον κ.Σεφερλή, δεν προσπάθησα να τα βρούμε εξωδικαστικά. Λογικά θα παρευρεθώ στο δικαστήριο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα