Ελένη Κοκκίδου: Αφήνει τη “Μουρμούρα” μετά από 10 χρόνια – “Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης”

Ελένη Κοκκίδου: Αφήνει τη “Μουρμούρα” μετά από 10 χρόνια – “Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης”
Ελένη Κοκκίδου glomex

Για την απόφασή της να αποχωρήσει από την κωμική σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" μετά από 10 χρόνια μίλησε η τηλεοπτική "Βούλα", Ελένη Κοκκίδου.

Το όνομά της Ελένης Κοκκίδου έχει ταυτιστεί όσο λίγων με την επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha, “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα“, όπου υποδύεται τη Βούλα, τη σύζυγο του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου), ωστόσο σε λίγο διάστημα η ηθοποιός αποχαιρετά τον ρόλο της και τη σειρά, καθώς όπως αποφάσισε η ίδια έκλεισε για εκείνη αυτός ο κύκλος.

Η Ελένη Κοκκίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/03) στην εκπομπή του “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της.

“Κλείνω εγώ αυτόν τον κύκλο, δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης, αυτό είναι δουλειά της σεναριογράφου. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης“, δήλωσε αρχικά η ηθοποιός στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, αναφέροντας ότι το είχε πει από πέρυσι και εξηγώντας τους λόγους που αποχωρεί από τη σειρά.

“Τού το είχα πει από πέρυσι ότι μέχρι του χρόνου και τέλος, εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει στα δέκα χρόνια, αλλά πάει τόσο καλά που δεν σταματάει ποτέ. Ο λόγος που σταματάω είναι ότι νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση ήταν χαρά. Οτιδήποτε κάνω είναι χαρά, μαθαίνω πράγματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε σινεμά, είτε τηλεόραση, συνέχεια εξελίσσομαι. Έχω μάθει να με γοητεύει αυτό που κάνω, γι’ αυτό και αφιερώνω παρά πολύ χρόνο στη δουλειά μου. Εάν πάψει να γοητεύει πια, δεν πρέπει να το κάνω. Έρχεται μια στιγμή που κλείνει ένας κύκλος και το ένιωσα αυτό φέτος. Έχω κάνει τρεις πρεμιέρες μέσα σε έξι μήνες… δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, είναι πάρα πολύ κουραστικό”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα