Ελένη Μενεγάκη: Φεύγω με το κεφάλι ψηλά

Ελένη Μενεγάκη: Φεύγω με το κεφάλι ψηλά
Η Ελένη Μενεγάκη Facebook

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά το μεγάλο της τηλεοπτικό "αντίο", έπειτα από 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

Μετά το μεγάλο φινάλε της εκπομπής της και την ολοκλήρωση ενός μεγάλου κεφαλαίου, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το στούντιο. Η εκπομπή “Happy Day” παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης τα πρώτα λόγια της Ελένης:  

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, χαρούμενη, γεμάτη! Πάρα πολύ γεμάτη ρε παιδιά! Φεύγοντας από έναν χώρο να έχεις αφήσει κι εσύ το δικό σου μικρό στίγμα. Για μένα ήταν πάντα σημαντικό να υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός.  Πάντα με ενδιέφερε τη στιγμή που θα φύγω το πώς θα με σκέφτεται ο κόσμος, πώς θα με βλέπουν, πώς θα με θυμούνται καμιά φορά, όποτε τους έρχομαι στο μυαλό. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που δουλεύουν στην τηλεόραση και μου έστειλαν μηνύματα αγάπης και εκτίμησης“, δήλωσε η παρουσιάστρια.

Εύχομαι σε όλους εκείνους που παραμένουν μέσα να ζήσουν δυνατές στιγμές, να τους αγαπάτε και να τους ξεχωρίζετε. Όλα ήταν έντονα, όλα ήταν δυνατά. Τι να πω… Δεν ξέρω… Για μένα κλείνει ένας κύκλος. Αν αυτός θα έχει συνέχεια, δεν το έχω σκεφτεί. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλω να πάω χωρίς πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει να είσαι αληθινά ελεύθερος. 30 χρόνια ζω μαζί σας και με σένα ακόμα, όταν δεν με έβλεπες με έβλεπε η μαμά σου, η γιαγιά σου, η ξαδέρφη σου. Την φωνή μου την άκουγες από την κοιλιά της μάνας σου. Και να ξανάρθω δεν θα είναι το ίδιο κι εγώ δεν θα είμαι η ίδια. Δεν θα είμαι ποτέ η ίδια, δεν θα είστε ούτε εσείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κύκλοι δεν ξανανοίγουν χωρίς να θυμίζουν κάτι.  Να τα δίνετε όλα και με την ψυχή σας. Αν κάτι έχω να πω είναι αυτό“, κατέληξε συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα