Ελίνα Τζένγκο: “Υπήρξαν στιγμές που έφτασα στα όρια μου”

Ελίνα Τζένγκο: “Υπήρξαν στιγμές που έφτασα στα όρια μου”
Glomex

Η Ελίνα Τζένγκο αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερός στόχος της είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ενώ μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται την επιτυχία της.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό και αθλήτρια της Team Future της bwin, Ελίνα Τζένγκο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό μεσημεράκι” και μίλησε για την επιτυχία της και το πως την διαχειρίζεται, αλλά και για τα μεγαλύτερα όνειρά της.

Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε την γνωστή αθλήτρια στο πλατό της εκπομπής με μια αγκαλιά, ενώ εκείνη του πέρασε το μετάλλιό της στον λαιμό του. Η αθλήτρια αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν τελείωσε το Λύκειο και έκανε την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνας, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξαν στιγμές τότε, που είχε φτάσει στα όριά της.

“Έκανα κάθε μέρα διπλές προπονήσεις, πρωί βράδυ και Σαββατοκύριακα. Ήταν μια περίοδος που είχα χάσει τις ημέρες, δεν ήξερα τι μέρα ήταν” είπε.

Στη συνέχεια, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, δήλωσε ο αθλητισμός την βοήθησε να διαχειριστεί καλύτερα ορισμένες καταστάσεις.

“Μέσω του αθλητισμού διαχειρίζομαι καλύτερα κάποιες καταστάσεις, γιατί σαν αθλητές πρέπει να ελέγχουμε το άγχος μας. Όταν ανέβηκα στο βάθρο έτρεμαν τα πόδια μου. Ήταν τρελή εμπειρία», τόνισε.

Ερωτηθείσα για το τι άλλαξε μετά την επιτυχία της απάντησε: “Πλέον βγαίνω στο δρόμο και με αναγνωρίζουν. Είμαι… διάσημη (γέλια), είναι κάτι πολύ όμορφο. Μερικές φορές μετά από μια επιτυχία έρχονται και άνθρωποι από συμφέρον κοντά σου. Νομίζω όμως ότι καταλαβαίνω ποιος έρχεται κοντά μου από αγάπη και ποιος από συμφέρον“.

Για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τον στίβο και για το ποιο είνια το μεγαλύτερο όνειρό της η Ελίνα Τζένγκο είπε: “Ασχολούμαι με τον στίβο από την Τετάρτη δημοτικού. Μπήκα επειδή ζήλευα τις αδερφές μου που ασχολούνταν, πήρα την απόφαση να πάω και κόλλησα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ο μεγαλύτερος στόχος ενός αθλητή. Είμαι 20 χρονών, έχω πολύ μέλλον μπροστά μου. Ακόντιο μπορεί να ρίχνω μέχρι τα 41 μου. Την υγεία μας να έχουμε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα