Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η Μαρία είναι η πιο δυνατή Κύπρια στον κόσμο κι όχι για τα ‘μπράτσα της’

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η Μαρία είναι η πιο δυνατή Κύπρια στον κόσμο κι όχι για τα ‘μπράτσα της’

Η Κύπρια αθλήτρια εμφανίστηκε στη δεύτερη φάση του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" και προκάλεσε ρίγη θαυμασμού σε κοινό και κριτές. Η μοναδική της ιστορία

Ονομάζεται Μαρία Καλημέρα και από το επίθετό της και μόνο προκαλεί χαμόγελα σε όσους τη συναντούν. Εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” και προκάλεσε τον ενθουσιασμό σε κοινό και κριτές με τις γυμναστικές τις ασκήσεις. “Το σημαντικότερο σε αυτό που μας έδειξες, πέρα από τη μυική σου δύναμη, είναι η ψυχική σου” ανέφερε η Ντορέτα Παπαδημητρίου και δήλωσε “μικρή για να ‘κρίνει’ αυτό που έκανε”.

Δείτε το βίντεο:

Η Μαρία Καλημέρα είναι από την Αμμόχωστο και παρότι οι γιατροί δεν της έδιναν ελπίδες να μπορεί καν να περπατήσει, εκείνη τους διέψευσε. Υποβλήθηκε σε σειρά εγχειρήσεων στο παρελθόν, εξαιτίας μιας δυσμορφίας στο σώμα, όμως δεν το έβαλε κάτω. Το 2015 η Μαρία κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες, παραμένοντας επί 3 ώρες και 31 λεπτά στη θέση Longest Time in the Abdominal Plank Position.

Έπειτα από την επιτυχία της συνέχισε να προπονείται σκληρά, με την ελπίδα και τον στόχο να καταρρίψει ακόμη δύο ρεκόρ Guinness. Δύο χρόνια μετά το προηγούμενό της ρεκόρ, έκανε δύο. Επανέλαβε το «longest time in an abdominal plank position, αυτή τη φορά όμως έχοντας 27 κιλά στην πλάτη της, παραμένοντας στη θέση επί 23 λεπτά.

Τέλος, η άλλη άσκηση ήταν η «Most handstand push ups in one minute για τις γυναίκες», το προηγούμενο ρεκόρ της οποίας ήταν 48 δευτερόλεπτα, με τη Μαρία να το ξεπερνά με διαφορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα