Επικό reunion στο “Ευτυχισμένοι Μαζί” – Ξαναγύρισαν την καλύτερη σκηνή, 15 χρόνια μετά

Διαβάζεται σε 1'
Επικό reunion στο “Ευτυχισμένοι Μαζί” – Ξαναγύρισαν την καλύτερη σκηνή, 15 χρόνια μετά

Οι τέσσερις ηθοποιοί του “Ευτυχισμένοι Μαζί” αναβίωσαν μία από τις θρυλικές σκηνές της αγαπημένης σειράς, προκαλώντας χαμό στους θαυμαστές της. Δείτε το remake βίντεο.

“Συνάντηση κορυφής” είχαν τέσσερις ηθοποιοί από την επιτυχημένη κωμική σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί”, που προβλήθηκε στο MEGA την περίοδο 2007 έως 2009, και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Μαυρόπουλο (Σπύρος), Τάσο Γιαννόπουλο (Μάκης), Πέτρο Μπουσουλόπουλο (Μάρκος) και Κώστα Ιντζεγιάν (Μήτσος), οι οποίοι έκαναν reunion και αναβίωσαν μία πολύ αγαπημένη σκηνή τη σειράς.

Συγκεκριμένα, οι συνάδελφοι, περίπου 15 χρόνια μετά από το τέλος της συνεργασίας τους, ξαναγύρισαν την θρυλική σκηνή με το δεκαεξάρι γερμανοπολύγωνο και ανέβασαν το σχετικό βίντεο στο TikTok και στο Youtube, προκαλώντας χαμό στους θαυμαστές της σειράς.

Υπενθυμίζεται πως στην εν λόγω σκηνή, οι τέσσερις ήρωες έψαχναν απεγνωσμένα έναν τρόπο ώστε ο Μάρκος να φτάσει στην Αθήνα για να δώσει το “παρών” στον γάμο του με την Εύα (Ιωάννα Πηλιχού), αφού λόγω μιας πλάκας βρέθηκε αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

“Ευτυχισμένοι Μαζί”: Η remake σκηνή σε Tiktok και Youtube

Η κανονική σκηνή στο “Ευτυχισμένοι Μαζί”:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα