Ερωτευμένος ο Μπιμπίλας: “Είμαι πολύ κολλημένος… Δεν θέλω να φύγω από αυτό”

Διαβάζεται σε 2'
Ερωτευμένος ο Μπιμπίλας: “Είμαι πολύ κολλημένος… Δεν θέλω να φύγω από αυτό”
Σπύρος Μπιμπίλας papadakispress

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ζει εδώ και χρόνια έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση, αλλά ακόμη κι έτσι περνάει καλά.

Στο “Στούντιο 4″ της δημόσιας τηλεόρασης βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας, το απόγευμα της Τετάρτης (15/11).

Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στην ιδιαίτερη σύνδεση που έχει με έναν άνθρωπο τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε: «Πάντα φρόντιζα να κάνω την ζωή μου τόσο ενδιαφέρουσα και γεμάτη με φίλους, με εξόδους, με κοινωνική ζωή, με προσφορά. Όχι μόνο προσφορά προς τους ανθρώπους αλλά προσφορά προς το περιβάλλον, προς τα ζώα, σε χίλια πράγματα. Θέλω να αφήσω μια καλή αύρα, ενός ανθρώπου που έτρεχε μόνο για το καλό».

«Αυτό είναι όλο ή είναι και λίγο ότι αποφεύγεις να έρθεις αντιμέτωπος με την ησυχία του εαυτού σου;» αναρωτήθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, για να απαντήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Όχι. Αυτή η ώρα που λες, που την ξέρω πολύ καλά, είναι η ώρα της θάλασσας. Εκείνη την ώρα που κάνω μπάνιο, σκέφτομαι “μήπως θα ήταν καλύτερα να έχω έναν σύντροφο και να μην τρέχω για όλα αυτά;”. Αλλά αφού δεν τον έχω…. Βεβαίως και είναι μέσα στους στόχους της ζωής μου, όχι ότι δεν έχω περάσει ωραίες σχέσεις, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα».

«Είμαι πολύ καλός και πολύ δοτικός σύντροφος. Συναισθηματικά είμαι πολύ κολλημένος με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και δεν θέλω να φύγω από αυτό. Πολλά χρόνια. Το έχω ξαναπεί σε εκπομπή, πως αν υπάρχει έρωτας χωρίς ανταπόκριση, μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο ακόμα και αυτό. Γιατί ξέρεις ότι αγαπάς πολύ έναν άνθρωπο και δεν περιμένεις να απολαύσεις κάτι από αυτό» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το σχετικό απόσπασμα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα