“Έξαψη” στο twitter: Το σεξ στα πρώτα λεπτά και οι αντιδράσεις

“Έξαψη” στο twitter: Το σεξ στα πρώτα λεπτά και οι αντιδράσεις
Έξαψη MEGA

Χαμός στο twitter με την πρεμιέρα της "Έξαψης", της νέας δραματικής σειράς του Mega. Το έντονο ερωτικό στοιχείο και οι συγκρίσεις με τα έργα του Παπακαλιάτη.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (04/1) η νέα σειρά του Mega με τίτλο “Έξαψη”, καθώς το κανάλι επενδύει ξανά στη μυθοπλασία φέτος.

Η “Έξαψη” είναι ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου. Πρόκειται για μια σειρά που θα οδηγήσει τους τηλεθεατές σε ένα περιπετειώδες ταξίδι με τους ήρωες να αναζητούν απαντήσεις στα συναισθηματικά αδιέξοδα, στις ανατροπές της συμβιβασμένης τους ζωής και σε θυελλώδη ερωτικά πάθη.

Τον στόχο αυτό φαίνεται πως η σειρά τον “έπιασε”, καθώς η πρεμιέρα της σχολιάστηκε πολύ στα social media και ειδικά στο twitter, όπου κατάφερε να φτάσει στις πρώτες θέσεις των trends. Οι τηλεθεατές επικεντρώθηκαν στο έντονο ερωτικό στοιχείο, καθώς από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβλήθηκαν σκηνές σεξ που τράβηξαν το ενδιαφέρον. Συζητήθηκε, επίσης, η γρήγορη πλοκή από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ έγιναν πολλές συγκρίσεις με τις δραματικές σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η “Έξαψη” θα παίζεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο Mega, ενώ σε αυτήν πρωταγωνιστούν οι Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου.

Δείτε πώς σχολίασε το twitter την πρεμιέρα:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα