Φαίη Σκορδά: Η όλο νόημα έναρξη της εκπομπής της – “Να ακούμε την καρδιά μας”

Φαίη Σκορδά: Η όλο νόημα έναρξη της εκπομπής της – “Να ακούμε την καρδιά μας”
Φαίη Σκορδά Glomex

Η Φαίη Σκορδά μπήκε δυναμικά στο πλατό του "Πρωινού μας", ακούγοντας δυνατά ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου και τονίζοντας πως θα πρέπει να ακούμε την καρδιά μας και να την ακολουθούμε.

Μια ιδιαίτερη και αρκετά διαφορετική έναρξη έκανε το πρωί της Δευτέρας (26/09) η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΙ., ενώ την ίδια ώρα “απέναντι” ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το “Πρωινό”.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό φορώντας ενα κατακόκκινο φόρεμα και με το τραγούδι “Η καρδιά με πηγαίνει εμένα” του Αντώνη Ρέμου να παίζει δυνατά. Απολάμβανε το κομμάτι και, παράλληλα, έκανε συμβλικές κινήσεις με τα χέρια της, σαν να θέλει να δώσουμε σημασία στους στίχους.

“Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα από το καμαρίνι όλη η ομάδα του “Πρωινού μας”, πολύ δυνατά με Αντώνη Ρέμο. Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

“Κορίτσια σας το αφιερώνω αυτό το τραγούδι σήμερα, δεν ξέρω γιατί. Να ακούμε την καρδιά μας, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό; Για σήκωσέ το λίγο, δυνάμωσέ το”, πρόσθεσε.

“Τι να σας πω κι εγώ τώρα, καταλαβαίνετε… Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές δεν το κάνουμε, πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω. Έρχεται κάποια στιγμή, όμως…”, κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα