Φάρμα: Αποχώρηση με κλάματα – Η ανακοίνωση που σόκαρε τους παίκτες

Διαβάζεται σε 2'
Η Φάρμα
Η Φάρμα Star Tv

Ένα ακόμα άτομο αποχώρησε από τη “Φάρμα”, με τους παίκτες να συγκινούνται. Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και η τελική 7άδα.

Με ένα ακόμα επεισόδιο επέστρεψε η “Φάρμα” στο Star το βράδυ της Τρίτης (12/12), ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα πια για τον τελικό που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Η Κριστίνα Μπάκος και ο Άλκης Λαδάς ήταν οι δύο παίκτες που δεν είχαν καταφέρει να πάρουν τη νίκη, απέναντι στον Βάιο Κόκκινο και στον Γιώργο Τσάμη στο προηγούμενο επεισόδιο, γι’ αυτό και οδηγήθηκαν στον Αχυρώνα, ώστε να παλέψουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Οι δύο μονομάχοι δήλωσαν έτοιμοι να αναμετρηθούν, στη 2η Μονομαχία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα. Οι Μονομάχοι τα έδωσαν όλα για να επικρατήσουν, ωστόσο, ένας κατάφερε να κερδίσει και αυτός ήταν ο Άλκης Λαδάς, με την Κριστίνα Μπάκος να αποχωρεί από το σπίτι και το παιχνίδι.

Μάλιστα, ενώ οι συμπαίκτες της φάνηκε να στεναχωριούνται για την αποχώρησή της, αφού την συμπαθούσαν ιδιαίτερα, ο Γιώργος Τσάμης δεν είχε την ίδια άποψη και έκανε λόγο για “κριντζάρισμα” και “μελό” καταστάσεις.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση για το επεισόδιο της Τετάρτης (13/12). “Αύριο θα έχουμε την πιο σημαντική ασυλία που είχαμε μέχρι σήμερα. Γιατί αυτός που θα την κερδίσει, περνάει απευθείας στην τετράδα” είπε ο παρουσιαστής.

Στο τέλος του επεισοδίου, η Κριστίνα συγκινήθηκε πολύ κατά την αποχώρησή της και δάκρυσε όταν χρειάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και την “Φάρμα”. “Εγώ πάτησα το πόδι μου στη “Φάρμα” και νόμιζα ότι είναι όνειρο. Κοιμόμουν και όταν ξυπνούσα, κοιτούσα γύρω να δω ότι όντως είμαι εδώ” είπε βουρκωμένη.

Στη “Φάρμα” έχουν μείνει πλέον 7 παίκτες και είναι οι εξής: Αλέξανδρος Τέλλιος, Γιώργος Τσάμης, Βάϊος Κόκκινος, Άλκης Λαδάς, Γιώργος Γιαννούλας, Γιώργος Γιαννακίδης, Νίκος Παρλάντζας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα