Φάρμα: Η δήλωση του Γαρδέλη για τους μετανάστες έκανε την συμπαίκτριά του να κλάψει

Φάρμα: Η δήλωση του Γαρδέλη για τους μετανάστες έκανε την συμπαίκτριά του να κλάψει

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε στη "Φάρμα" πως "Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ", προσβάλλοντας την Αναστασία Γκεργκελεζίου που είναι μετανάστρια. Έπειτα της ζητούσε γονατιστός συγγνώμη.

Δηλώσεις για τους μετανάστες στη χώρα μας και κατά πόσο θεωρούνται Έλληνες έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης στο χθεσινό επεισόδιο της “Φάρμας” στον ΑΝΤ1, κάνοντας μια από τις συμπαίκτριές του να προσβληθεί και τελικά να βάλει τα κλάματα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησής του με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε:

“Να σου πω ένα ποίημα που έχω γράψει γι’ αυτό; Δεν θα σε κουράσω, είναι μια απάντηση στον συνάδελφό μου και συνάδελφό σου, τον Απόστολο Γκλέτσο, που είπε ότι το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί με τους μετανάστες, αυτοί θα είναι οι Έλληνες. Αποστόλη μου, οι Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ, που χρόνια επί χρόνων μιλάνε την ίδια γλώσσα, την Αρχαία Ελληνική”.

Η Αναστασία Γκεργκελεζίου που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τους συμπαίκτες της, άκουσε τη συζήτησή τους και ενοχλήθηκε, γι’ αυτό και έφυγε από το σαλόνι.

“Έτυχε να είμαι και εγώ στο σαλόνι εκείνη τη στιγμή και ειπώθηκαν κάποια πράγματα για τους μετανάστες και για το τι θέση έχουν σε μια κοινωνία, τέλος πάντων, όταν έρχονται σε μια ξένη χώρα, όπως η Ελλάδα. Χτύπησε μια πιο ευαίσθητη χορδή μου γιατί οι γονείς μου και εγώ είμαστε μετανάστες”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

Λίγο αργότερα, η Αναστασία ξέσπασε σε κλάματα, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να προσπαθεί να την προσεγγίσει και τελικά να γονατίζει και να της ζητάει συγγνώμη.

“Δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Μπορώ να σε αγγίξω λίγο; Να σε αγκαλιάσω; Το έχω ανάγκη. Τι σε προσέβαλε; Σου ζητάω ταπεινά συγγνώμη” είπε ο ηθοποιός, με την συμπαίκτριά του να του λέει ότι δεν θέλει και πως αισθάνεται πως είναι προσποιητό και ειρωνικό.

Επειδή ξέρω τι έχει περάσει η μητέρα μου και πόσο δύσκολα ήταν για εκείνην εδώ, δεν ήθελα να το ακούσω αυτό το πράγμα εδώ μέσα”, ανέφερε στην κάμερα η Αναστασία.

Στενοχωρήσαμε λίγο σήμερα την Αναστασία, χωρίς να σκεφτούμε ότι αυτά που λέγαμε θα είχαν μετάφραση στην προσωπική της ζωή. Ήταν πολύ κουτό αυτό που έκανα, το ξέρω”, είπε με τη σειρά του ο Γαρδέλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα