Φάρμα: Στο νοσοκομείο η Ελεονώρα – “Μούδιασαν τα χέρια της”

Διαβάζεται σε 2'
Φάρμα: Στο νοσοκομείο η Ελεονώρα – “Μούδιασαν τα χέρια της”
GLOMEX

Επεισοδιακό και το σημερινό επεισόδιο στη Φάρμα, καθώς η Ελεονώρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στο αποψινό επεισόδιο στη Φάρμα η ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε η Ελεονώρα.

Η παίκτρια της γαλάζιας ομάδας έχασε για λίγο τις αισθήσεις της, με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τη συνεφέρουν και να καλούν σε βοήθεια.

“Ήμουν μπροστά όταν λιποθύμησε η Ελεονώρα, είχα πάρει τους κουβάδες να πάω να τους γεμίσω. Σηκώθηκε, λέει ‘μουδιάζουν τα χέρια μου’, τα τίναξε λίγο. Της λέω: να πάρω διασώστη; Όχι, μου λέει, είμαι καλά. Έκανε μισό βήμα και έπεσε”, σχολίασε ο Άλκης που ήταν παρών.

“Ευτυχώς έπεσε τελείως κάτω. Δεν σωριάστηκε μπροστά ή πίσω, για να χτυπήσει πολύ χειρότερα. Αμέσως την πήραμε σηκωτή, της ανεβάσαμε τα πόδια”, πρόσθεσε.

Η Ελεονώρα μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο από το νοσηλευτικό προσωπικό της παραγωγής, προκειμένου να της κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

“Στεναχωρήθηκα, γιατί έχω μία παραπάνω σχέση με την Ελεονώρα. Δεν θέλω να πάθει τίποτα κανένας από τα παιδιά εδώ αλλά πόσο μάλλον η Ελεονώρα, που είμαστε και πιο κοντά”, είπε ο Βάιος για τη συμπαίκτριά του.

Ενώ ο Άλκης πρόσθεσε: “Ίσως την επηρέασε όλο αυτό, που πηγαίνει ο Νίκος δίπλα συνέχεια και της λέει τα ίδια και τα ίδια για να την πείσει να διαλέξει τον Χρήστο. Νεύρα, κακή ψυχολογία, κακουχίες, να μην πίνεις πολύ νερό… είναι μία ή η άλλη”.

Φάρμα: Το βίντεο με τη λιποθυμία της Ελεονώρας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα