Φάρμα: Συγκλονίζει ο Αστρινός για το ατύχημά του – Ήμουν κλινικά νεκρός

Φάρμα: Συγκλονίζει ο Αστρινός για το ατύχημά του – Ήμουν κλινικά νεκρός
Αστρινός Χαραλαμπάκης glomex

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αστρινού στη "Φάρμα" για το σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. Εμβρόντητοι παρακολουθούσαν ο Σάκης Τανιμανίδης και οι παίκτες του ριάλιτι.

Μία άγνωστη και αρκετά δυσάρεστη πτυχή της ζωής του μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του στη “Φάρμα” και το τηλεοπτικό κοινό ο Αστρινός Χαραλαμπάκης, περιγράφοντας το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια, όταν έπεσε από έναν γκρεμό ύψους 500 μέτρων!

“Από ένα ατύχημα που είχα που ήμουν κλινικά νεκρός και ήταν να μου κόψουν τα πόδια… έμεινα στο νοσοκομείο κοντά στα 3 χρόνια, οπότε πιστεύω πως έχω πάρει και εγώ το μετάλλιό μου”., δήλωσε ο Κρητικός παίκτης του ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

“Έπεσα από έναν γκρεμό γύρω στα 500 μέτρα, ήμουν σε καταστολή για πάρα πολύ καιρό. Το μισό μου γόνατο είναι ψεύτικο, είναι γεμάτο μοσχεύματα. Εγώ δεν πίστευα στον Θεό, πίστευα σε εμένα και είχα πει στη μάνα μου ότι αν υπάρχει Θεός να μου δείξει ένα σημάδι και εγώ θα τον πιστέψω. Και την παραμονή του Αγίου Φανουρίου, στις 26 Αυγούστου, μού έδειξε αυτό το σημάδι”.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης του ζήτησε να περιγράψει πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα, ο ίδιος είπε: “Ήμουν με το συγκρότημα, χορεύαμε σε ένα γλέντι και τα ξημερώματα πήραμε το αυτοκίνητο για να πάμε σε ένα άλλο χωριό της Κρήτης. Στον δρόμο αποκοιμήθηκα και έπεσα στον γκρεμό με το αυτοκίνητο. Ευτυχώς ήμουν μόνος μου. Από εκεί με έβγαλαν πεθαμένο. Ήμουν για πολύ καιρό σε καταστολή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα