Φώτης Σεργουλόπουλος: “Λύγισε” στον αέρα του “Πρωίαν σε είδον” – Τι συνέβη

Διαβάζεται σε 1'
sergoulopoulos
Φώτης Σεργουλόπουλος glomex

Η σημερινή καλεσμένη και τα τρυφερά της λόγια προς το πρόσωπο του Φώτη Σεργουλόπουλου συγκίνησαν τον παρουσιαστή. Δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Με συγκίνηση και έντονη συναισθηματική φόρτιση ολοκληρώθηκε το “Πρωίαν σε είδον” της Τρίτης (23/01) στην ΕΡΤ για τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Στη σημερινή εκπομπή καλεσμένη βρέθηκε η ηθοποιός Ελένη Ροδά, η οποία μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αφού όπως μοιράστηκαν οι δυο τους, γνωρίζονται από πολύ παλιά.

Η κάμερα της εκπομπής έδειξε τον παρουσιαστή και τη σημερινή του καλεσμένη να κρατιούνται, με τον ίδιο να σχολιάζει πως “έχουμε μια αγάπη από παλιά” και την Ελένη Ροδά να απαντά: “Από μικρό από τότε που πρωτοβγήκε, μωρό ήταν“.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του και ευχαρίστησε θερμά την ηθοποιό.

Μάλιστα, ζήτησε από την Τζένη Μελιτά να “κλείσει” εκείνη τη σημερινή εκπομπή, αφού λόγω της έντονης συναισθηματικής του φόρτισης δεν μπορούσε να μιλήσει.

“Φωτάκο μου, αγόρι μου, τι ωραία που περνάμε αυτή είναι εκπομπάρα παιδιά, συγγνώμη θα ξανάρθουμε αύριο”, είπε η Τζένη Μελιτά, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να φαίνεται ιδιαίτερα συγκινημένος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα