Αλέξης Γεωργούλης: Μου είχε γίνει πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”

Αλέξης Γεωργούλης: Μου είχε γίνει πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”
Αλέξης Γεωργούλης Glomex

Μίλησε για τη ζωή του σαν ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες, για το πρόσωπο που του λείπει περισσότερο από την Ελλάδα και προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με το "Your Face sounds familiar" και τις "Άγριες Μέλισσες".

Ο Αλέξης Γεωργούλης ζει πλέον στις Βρυξέλλες, καθώς είναι ευρωβουλευτής και βιώνει μια διαφορετική πραγματικότητα. 

Για τη νέα του ζωή και τα καθήκοντα που έχει αναλάβει, για το πρόσωπο που του λείπει περισσότερο από την Ελλάδα, αλλά και για τα “Your Face sounds familiar” και “Άγριες Μέλισσες” μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του. 

Όπως δήλωσε, πρόκειται να τον δούμε και φέτος στην κριτική επιτροπή του επιτυχημένου show μεταμφιέσεων “Your Face sounds familiar”, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Τεχνικά μπορώ να είμαι, συναισθηματικά θέλω να είμαι, οπότε δεν έχω λόγους να πω όχι, έχω λόγους να πω ναι. Άρα θα γίνει!”.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, αποκαλύπτοντας πως είχε γίνει και στον ίδιο πρόταση να συμμετάσχει:

“Είναι τόσο μεγάλος ο ντόρος και τόσο μεγάλη η απήχηση, έχω προλάβει να δω λίγο και είναι πάρα πολύ καλό. Ήξερα για αυτό από πριν. Μου είχε γίνει πρόταση, αλλά δεν μπορούσα. Υπήρχαν τεχνικοί λόγοι, δεν είχα κανέναν καλλιτεχνικό λόγο να πω όχι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα