Γιώργος Καπουτζίδης: Τα ευτράπελα της Eurovision και η απάντηση στα ομοφοβικά σχόλια

Γιώργος Καπουτζίδης: Τα ευτράπελα της Eurovision και η απάντηση στα ομοφοβικά σχόλια
Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου glomex

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου βρέθηκαν στον καναπέ του "Στούντιο 4" και θυμήθηκαν τις αξέχαστες, θετικές και αρνητικές εμπειρίες τους από τους περασμένους διαγωνισμούς της Eurovision.

Με τη Eurovision 2022 να βρίσκεται μόλις μια εβδομάδα μακριά, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου βρέθηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ πριν αναχωρήσουν για το Τορίνο για τη μετάδοση του 66ου Διαγωνισμού.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε με κατάγματα σε χέρι και πόδι μετά από πτώση που είχε με το ποδήλατό του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως άλλαξε η διάθεσή του για χιούμορ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του γελούσαν σχετικά με το πώς θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της παρουσίασης του διαγωνισμού της Eurovision.

Οι δύο παρουσιαστές θυμήθηκαν ένα συγκεκριμένο γεγονός, όταν η Πορτογαλία είχε μια κακή παρουσία και αποκλείστηκε και έκαναν έμμεσο χιούμορ, όμως, όπως αναφέρουν, το μετάνιωσαν.

«Πολλά τραγούδια κατά καιρούς δεν είναι ωραία. Να μην ξεχνάμε ότι αυτό που κάνουν είναι πολύ δύσκολο, για πολλά χειροκροτήματα. Να ξέρεις ότι σε βλέπουν 200 εκατομμύρια άνθρωποι», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντώντας σε ερώτηση των παρουσιαστών.

Η Μαρία Κοζάκου με τη σειρά της είπε για τις κακές κριτικές πως «είναι ένα ηθικής τάξεως ζήτημα που το συζητάμε συχνά. Εμείς βλέπουμε τα παιδιά και ξέρουμε και τις δυσκολίες. Κάποιοι είναι κουλ και άλλοι πολύ αγχωμένοι. Θυμάμαι ένα περιστατικό με την Ελεονώρα από την Πορτογαλία. Ήταν μια κακή παρουσία της Πορτογαλίας τότε και κάναμε ένα πολύ έμμεσο χιούμορ. Όταν αποκλείστηκε η Πορτογαλία στον ημιτελικό, είδαμε την Ελεονώρα κλαμένη να πηγαίνει στα καμαρίνια. Αυτό ήταν το επιστέγασμα ότι δεν θα κακολογήσουμε ποτέ κανέναν άνθρωπο. Δεν θα μιλήσουμε με υποτιμητικά λόγια για κανέναν. Η προσπάθεια που καταβάλλουν είναι πολύ μεγάλη. Έχουν όνειρα και υπάρχει φοβερή κούραση. Κάτι φορές και η ίδια η χώρα μπορεί να το ξέρει ότι δεν στέλνει καλό τραγούδι».

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι όταν συμμετείχε η Παπαρίζου είχε παράσταση και είχε προλάβει να δει μόνο τη βαθμολογία. Όταν, όμως, συμμετείχε η Καλομοίρα είχε παράσταση και αποφάσισε να την επισπεύσουν ώστε να προλάβει να τη δει.

Στο τέλος της συζήτησης ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την καμπάνια “Πες το ναι!” που υπογράφει για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, αλλά και για τον χαμό του Πάνου Νάτση και τη σειρά “Σέρρες”.

Για τις αντιδράσεις στην καμπάνια, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Δεν ήταν τίποτα σημαντικό οι αντιδράσεις. Ήταν μόνο 7 ιερείς που έστειλαν μια επιστολή. Δεν είναι τίποτα. 7 άνθρωποι διαφώνησαν, δεν είναι κάτι παραπάνω. Το ότι το θέμα έπαιξε πολύ δεν είναι θέμα των ιερέων, αλλά θέμα των δημοσιογράφων ότι αποφασίσατε να καλύψατε αυτό και όχι ότι συγκεντρώθηκαν δεν ξέρω κι εγώ πόσες χιλιάδες υπογραφές. Συγγνώμη κιόλας που σας το λέω αλλά σεβαστείτε και το κάταγμά μου σε τελική ανάλυση. Διαβάζω κι εγώ θύελλα αντιδράσεων κι είμαι στην Αίγινα και ταΐζω γάτες και λέω άμα ήταν καταιγίδα δεν θα είχα βραχεί; Δεν έγινε τίποτα! Δεν πήρε καν θέση η επίσημη Εκκλησία».

Μιλώντας για τις “Σέρρες” και για τον Πάνο Νάτση σημείωσε: «Χαίρομαι που τον βλέπω στη σειρά. Είχε δει μόνο πολύ λίγες σκηνές που του είχα δείξει εγώ στο κινητό. Τον αγαπάω πολύ. Τον αγαπούσαμε όλοι πάρα πολύ. Όλοι. Και στο θέατρο ήμασταν μια παρέα όλοι ενωμένοι. Όταν τον είδα μου έδωσε χαρά γιατί μου έλειπε και μου έδωσε χαρά. Τον είδα να κινείται, να μιλάει, όλα αυτά. Του πάει τόσο πολύ κι ο ρόλος. Θα τον βλέπω και την ιστορία αυτή θα τη λέει πάντοτε αυτός ο φίλος μου και θα είναι εκεί. Χαίρομαι που τον βλέπω πια. Είναι φοβερό γιατί ήμασταν τρία χρόνια στην παράσταση και δεν την έχω να τη δω ενώ αυτό το έχω. Ήταν υπέροχος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα