Γιώργος Κόρομι: Από τις πασαρέλες, στις πίστες του Survivor 4

Γιώργος Κόρομι: Από τις πασαρέλες, στις πίστες του Survivor 4
Γιώργος Κόρομι instagram georgekoromi

Ο καλογυμνασμένος "Μαχητής" έχει φωτογραφηθεί για γνωστούς οίκους ρούχων, ενώ έχει περπατήσει και σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών.

Tο Survivor επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η τέταρτη σεζόν φαίνεται πως θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα από όσες έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Αυτό φαίνεται, άλλωστε, και από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει ήδη, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Διάσημοι και οι Μαχητές ρίχνονται στη “μάχη”, με στόχο το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και από πολύ νωρίς πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει για τις αθλητικές τους ικανότητες και για τις υψηλές επιδόσεις τους στα αγωνίσματα.

Μεταξύ αυτών είναι και ένας παίκτης από την ομάδα των Μαχητών, που θεωρείται από τώρα ένα από τα φαβορί. Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι.

Ο Γιώργος Κόρομι ζει στην Αθήνα και είναι 33 ετών. Έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation, ενώ χόμπι του είναι το ψαροντούφεκο, γεγονός που τον βοηθά αρκετά στον Άγιο Δομίνικο, καθώς καθημερινά πιάνει ψάρια για την ομάδα του.

Παράλληλα, ο Γιώργος είναι επιχειρηματίας και διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική ενασχόλησή του, καθώς ο 33χρονος ασχολείται και με το μόντελινγκ.

Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες είτε ποζάρει για γνωστούς οίκους ρούχων, είτε περπατά για αυτούς στην πασαρέλα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την ενασχόληση του Γιώργου Κόρομι με το μόντελινγκ:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα