Γιώργος Περρής: “Αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα να πω δημόσια ότι είμαι γκέι”

Γιώργος Περρής: “Αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα να πω δημόσια ότι είμαι γκέι”
Ο Γιώργος Περρής στο The 2night show Glomex

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Περρής μίλησε για το πώς αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, ενώ αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τη σχέση του με τη μουσική.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης (30/03) ο Γιώργος Περρής, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα μέσω συνέντευξής του ότι είναι ομοφυλόφιλος και μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του.

Δεν ένιωσα ότι έκανα coming out γιατί δεν έκανα ποτέ coming in και δεν μπήκα σε καμία ντουλάπα. Όπως ζούσα τη ζωή μου μέχρι πριν, θα συνεχίσω να τη ζω. Ούτε θεωρώ ότι μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου, αλλά ότι μίλησα πιο ανοιχτά για τη ζωή μου. Για εμένα είναι θέμα πολιτικής στάσης στη ζωή κι η ευθύνη που αισθάνεται μέσα στην κοινωνία. Ο λόγος που επέλεξα να μιλήσω είναι γιατί μέσα στα χρόνια έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες και έχω λάβει πολλά μηνύματα από νέους. Αν μπορώ να βοηθήσω έστω κάποιον μιλώντας για αυτό, είναι σαν να έχω εκπληρώσω ένα μέρος της κοινωνικής ευθύνης. Πρέπει όλοι να μπορούμε να ζούμε την ιδιωτική μας ζωή στο φως και όχι στο σκοτάδι”, είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Περρής αποκάλυψε, επίσης, πως θα ήθελε κάποια στιγμή να φτιάξει μια οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά.

Μιλώντας για τη σχέση του με τη μουσική, αλλά και τα παιδικά του χρόνια, ο Γιώργος Περρής είπε:“Δεν ξέρω αν η μουσική επέλεξε εμένα ή το αντίθετο. Στα 4 μου ανακοίνωσα στη μητέρα μου ότι θα γίνω τραγουδιστής. Ήταν η μοναδική μου διέξοδος, γιατί τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, είχαμε πολλές δυσκολίες. Ήταν ένα διαζύγιο βίαιο, που ένα παιδί είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσει και να το αξιολογήσει. Η μουσική μου έδωσε ελευθερία”.

Και συνέχισε: “Χωριστήκαμε με τον αδερφό μου, εκείνος έμεινε με τον μπαμπά. Νομίζω ότι όταν σπάει ένα σπίτι, για έναν παιδί 4 ετών είναι πολύ βίαιο. Μετά και αυτό με τον αδερφό μου, μεγαλώσαμε σε δύο διαφορετικά σπίτια και για πολλά χρόνια ήμασταν σαν ξένοι. Η μουσική ήταν ο μοναδικός τρόπος που ένιωθα ότι μπορώ να αγαπήσω και να αγαπηθώ. Πήρα πολύ αγάπη, αλλά όταν γεννιέται αυτό το κενό μέσα σου, δύσκολο αναπληρώνεται. Έχω κάνει πολύ ψυχανάληση και με τα χρόνια η πληγή απαλύνεται, αλλά δεν παύει να υπάρχει το κενό που θέλει μερικές φορές να το χαϊδέψεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα