GNTM 3: Αποχώρηση – έκπληξη! Το απόλυτο φαβορί εκτός παιχνιδιού

GNTM 3: Αποχώρηση – έκπληξη! Το απόλυτο φαβορί εκτός παιχνιδιού
Αιμιλιάνο και Ηρακλής glomex

Με έμπνευση από τη θρυλική Αμερικανή αεροπόρο Αμέλια Έρχαρτ, τα μοντέλα θα έπρεπε να φωτογραφηθούν με ανοιχτό αλεξίπτωτο. Ποιος ανέβηκε ψηλά και ποιος προσγειώθηκε απότομα.

Με μια άκρως δύσκολη δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωποι οι 11 παίκτες του “GNTM 3” στο επεισόδιο της Τρίτης, αφού έπρεπε να φωτογραφηθούν στον… αέρα.

Με έμπνευση από τη θρυλική Αμερικανή αεροπόρο Αμέλια Έρχαρτ, τα μοντέλα θα έπρεπε να φωτογραφηθούν με ανοιχτό αλεξίπτωτο.

Ο Ανδρέας που είχε πάρει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε το δικαίωμα να δώσει το μειονέκτημά του σε δύο παίκτες.

Οι δύο που θα δυσκόλευε θα έπρεπε κατά τη διάρκεια της φωτογράφησής τους να κάνουν ένα παραπάνω βήμα με περισσότερο αέρα να τους φυσάει.

Θεωρώντας ότι τα αγόρια συμπαίκτες τους έχουν τη μυϊκή δύναμη να αντισταθούν στον αέρα, για αυτό κι επέλεξε να δώσει το μειονέκτημα σε δύο κορίτσια! Αυτές δεν ήταν άλλες από τη Μαριαγάπη και τη Μαρινέλα.

Ο παίκτης που δεν κατάφερε να τα πάει τόσο καλά είναι ο Ηρακλής που θεωρείται και φαβορί. Ο νεαρός παίκτης φόρεσε λάθος το αλεξίπτωτο και χρειάστηκε να προσεγγίσει εκ νέου το σημείο όπου έπρεπε να σταθεί. Κατάφερε να φτάσει εκεί με μεγάλη δυσκολία, ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει μια καλή πόζα. Η Ζενεβιέβ μάλιστα είπε ότι δεν έχει λήψη.

Στο πλατό τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν ο Ανδρέας και η Μαριαγάπη, οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις λήψεις και το πάθος τους. Ωστόσο, ο νικητής της καλύτερης φωτογραφίας είναι μόνο ένας ή μία. Και αυτή ήταν η Μαριαγάπη, η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε σε αυτή τη θέση.

Στον αντίποδα, στις χειρότερες λήψεις βρέθηκαν ο Αιμιλιάνο και ο Ηρακλής, σε μια απρόσμενη εξέλιξη, αφού τα δύο αγόρια τα πήγαιναν πολύ καλά μέχρι σήμερα.

Ο Ηρακλής υπήρξε το απόλυτο φαβορί, ωστόσο στην τελευταία, δύσκολη δοκιμασία δεν τα πήγε καθόλου καλά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων του Star, μια εξέλιξη που σόκαρε.

Η αποχώρηση αυτή άφησε ανάμικτα συναισθήματα στους συμπαίκτες του Ηρακλή, με το νεαρό μοντέλο να στεναχωριέται που το ταξίδι τελειώνει τόσο σύντομα, αλλά και χαρούμενος που θα γυρίσει στη μητέρα του, την κοπέλα και τους φίλους του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα