GNTM 3 – Spoiler: Αυτό το μοντέλο αποχωρεί στο επόμενο επεισόδιο

GNTM 3 – Spoiler: Αυτό το μοντέλο αποχωρεί στο επόμενο επεισόδιο
GNTM 3 Glomex

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα έχουν τις χειρότερες λήψεις στη φωτογράφιση στη Γκούρα Κορινθίας. Ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει από το GNTM 3;

Η τελική δεκάδα του GNTM 3 θα κάνει το πρώτο της ταξίδι εκτός Αθηνών για μια φαινομενικά απλή, αλλά πολύ απαιτητική φωτογράφιση. Η Λία, η Μαρινέλα, η Ρασέλ και η Μαριαγάπη από τα κορίτσια, ο Παναγιώτης, ο Ανδρέας, ο Δημοσθένης, ο Σήφης, ο Αιμιλιάνο και ο Έντουαρντ θα πάνε στη Γκούρα Κορινθίας.

Τη Δευτέρα (09/11) τα επίδοξα μοντέλα καλούνται να “αναμειχθούν” με τους ανθρώπους του χωριού και να δημιουργήσουν μία σύγχρονη καρτ ποστάλ. “Σίγουρα κάνετε τα πιο δύσκολα, γιατί είναι τα πιο απλά. Φαινομενικά”, ακούγεται να λέει η Ζενεβιέβ. “Είσαστε οι ambassadors μιας καμπάνιας για τη σύγχρονη Ελλάδα”, προσθέτει ο Άγγελος Μπράτης.

Ο κίνδυνος για διπλή αποχώρηση είναι μεγάλος, καθώς η Βίκυ Καγιά ακούγεται να λέει στο πλατό πως υπήρξαν σκέψεις για κάτι τέτοιο. Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής “Φωλιά των Κου Κου” ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα έχουν τις χειρότερες φωτογραφίες.

Τα spoilers, πάντως, που κυκλοφορούν, αναφέρουν πως το μοντέλο που θα έχει την χειρότερη λήψη και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ριάλιτι του Star θα είναι η Ρασέλ.

Αν λάβουμε υπόψιν τα λόγια της Καγιά στο trailer (που λέει ότι δεν θέλει να “σπάσει το ντουέτο”) και τις παραπάνω πληροφορίες της εκπομπής (για αγόρι και κορίτσι στο bottom 2), τότε ίσως να είναι ο Έντουαρντ ή ο Δημοσθένης το άλλο μοντέλο με την κακή επίδοση, αφού κάνουν πολλή παρέα στο σπίτι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα