GNTM 3: Τι είναι η “Wild Card” και το “ID Catwalk” που θα δούμε φέτος

GNTM 3: Τι είναι η “Wild Card” και το “ID Catwalk” που θα δούμε φέτος
Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας Instagram / @VickyKaya

Η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψαν όλα τα καινούργια στοιχεία που θα δούμε φέτος. Τι αλλάζει στις οντισιόν και το Bootcamp του GNTM 3.

Το GNTM 3 έρχεται στη συχνότητα του Star σε μερικές βδομάδες, πλήρως ανανεωμένο και με νέα στοιχεία.

Πέρα από το γεγονός ότι φέτος θα έχουμε αγόρια και κορίτσια, αλλά και τις αλλαγές που έγιναν στην κριτική επιτροπή και στον ρόλο του coach, οι Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψαν πως θα δούμε κι άλλα καινούργια πράγματα: τη “Wild Card” και το “ID Catwalk”.

Όπως εξήγησαν, ακόμα κι αν όλοι έχουν ακυρώσει ένα αγόρι ή ένα κορίτσι στις οντισιόν, αν κάποιος κριτής θέλει να το περάσει, θα δίνει την “Wild Card” για να φτάσει μέχρι το Bootcamp

Επίσης, πέρα από τη “Wild Card” που θα ακυρώνει την αρνητική ψηφοφορία, θα υπάρχει το “ID Catwalk” που θα είναι το πρώτο στάδιο του Bootcamp. Οι διαγωνιζόμενοι/ες θα πρέπει να έρθουν με δικό τους styling, χτένισμα και make-up και να περπατήσουν για να αποδείξουν ότι μπορούν να περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι κριτής, αν και είναι δυσκολάκι. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ, είναι δύσκολη η απόρριψη. Εγώ μέσα στο δωματιάκι μου πέρναγα πολυ ωραία. Δεν είχα την ευθύνη ότι έρχεται ο άλλος και πρέπει να του πω “τα φιλάκια μου”. Τώρα ξαφνικά έρχεται και δεν θέλω να τον στείλω σπίτι του. Τελικά, όμως, τους στέλνω σπίτι τους. Τα concept είναι ευκολάκι, αλλά η κριτική είναι πολύ δύσκολη. Έχω ήδη πουλέν και είναι άντρας”, δήλωσε η Ζενεβιέβ, που θα έχει φέτος τη θέση του τέταρτου κριτή και θα διατηρήσει, επίσης, τον ρόλο της creative director.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα