GNTM 4: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε – Ήταν ένα από τα φαβορί

GNTM 4: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε – Ήταν ένα από τα φαβορί
GNTM 4 Glomex

Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του GNTM 4 αποχώρησε την Τρίτη (02/11), καθώς είχε την πιο αδύναμη λήψη στην δοκιμασία με τα ακροβατικά. Ποιο μοντέλο πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Μια νέα απαιτητική φωτογράφιση είχαν τα μοντέλα του GNTM 4 το βράδυ της Τρίτης (02/11), στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star, ενώ δεν έλειψαν οι καβγάδες, αλλά και μια ακόμη αποχώρηση.

Η δοκιμασία των μοντέλων αναβίωσε την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα θρυλικών clubs με ένα εντυπωσιακό σκηνικό: ένα φεγγάρι αιωρείτο πάνω από μια επιφάνεια νερού και τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν πάνω του ως λαμπεροί performers, στο φακό του Νίκου Μαλιάκου. Η ισορροπία και η λάμψη ήταν τα στοιχεία-κλειδιά, όμως η ανακοίνωση των disadvantages έκανε κάποιους να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, δημιουργώντας αναστάτωση και πικρίες λίγο πριν από το απαιτητικό set.

GNTM 4: Τα disavantages έφεραν εντάσεις

Συγκεκριμένα, η Κυβέλη που ήταν η νικήτρια στην προηγούμενη δοκιμασία, κλήθηκε να μοιράσει τα μειονεκτήματα στους συμπαίκτες της και επέλεξε να τα δώσει σε άτομα με τα οποία κάνει παρέα, προκαλώντας εντάσεις. Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει στην αρχή του επεισοδίου πως δέχεται απειλές από τους φίλους της, ότι αν τους δώσει τα disadvantages “θα υπάρξουν συνέπειες”.

Το πρώτο μοντέλο επέλεξε η Κυβέλη να δώσει το disadvantage ήταν ο Κωνσταντίνος, προκαλώντας τον εκνευρισμό του, ενώ έδωσε και στον νέο παίκτη Αιμιλιανό. “Αισθάνομαι πολύ προδομένος. Η Κυβέλη έχει ανέβει τον τελευταίο καιρό και αυτό οφείλεται στην στήριξη που είχε από μένα και από τα άλλα παιδιά, καθώς άλλαξε παρέα μετά τις διακοπές. Το ότι την έχουμε βοηθήσει τόσο πολύ και τώρα γίνεται αυτό, μου φαίνεται σαν πισώπλατη μαχαιριά. Πιο πολύ έχω θυμώσει με αυτή την απόφαση”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος.

“Η ψυχολογική μου άνοδος οφείλεται σε μένα και δεν χρωστάω σε κανέναν την χαρά μου”, απάντησε η Κυβέλη στα λεγόμενα του Κωνσταντίνου. Μάλιστα, καθόλη τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Ναπολέων γελούσε, με τους κριτές να του ζητούν τον λόγο και εκείνον να απαντά: “Μου φαίνεται σαν σαπουνόπερα όλο αυτό το σκηνικό. Είναι αστεία η κατάσταση”. Στην κουβέντα μπήκαν και άλλα παιδιά, κατηγορώντας την προηγούμενη παρέα της Κυβέλης ότι της φερόταν άσχημα.

GNTM 4: Η καλύτερη λήψη και η αποχώρηση

Τις καλύτερες λήψεις είχαν η Κυβέλη και η Ειρήνη, για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Μάλιστα, η Κυβέλη ήταν εκείνη που κέρδισε ξανά την πρώτη θέση!

Αντιθέτως, στο Bottom 2 βρέθηκαν ο Στυλιανός και ο Αγγαίος, καθώς είχαν τις πιο αδύναμες λήψεις. Από αυτούς την χειρότερη φωτογραφία είχε ο Αγγαίος, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να ανακοινώνει ότι είναι το μοντέλο που αποχωρεί από το GNTM 4.

Στο άκουσμα του ονόματος του Αγγαίου, που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού, οι φίλοι του “λύγισαν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα