GNTM 4: Ημιτελικός με χορό, λάμψη και άγριο καβγά στο πλατό – Πέφτουν οι μάσκες

GNTM 4: Ημιτελικός με χορό, λάμψη και άγριο καβγά στο πλατό – Πέφτουν οι μάσκες

Εντυπωσιακός θα είναι ο ημιτελικός του GNTM 4, ενώ η δοκιμασία θα δυσκολέψει τα μοντέλα. Ένταση στο πλατό με την Ειρήνη να φωνάζει στους συμπαίκτες της. Όσα θα δούμε την Δευτέρα (13/12).

Τέσσερα είναι τα μοντέλα που κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό του GNTM 4, μετά την αποχώρηση του Αγγαίου Ποθητού.

Ο λόγος για την Κυβέλη, την Ειρήνη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι αναμένεται να βάλουν τα δυνατά τους στο επόμενο επεισόδιο, προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου στο Star.

Την ερχόμενη Δευτέρα (13/12), τα τέσσερα μοντέλα θα πραγματοποιήσουν μια πολύ δύσκολη φωτογράφιση, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι ταυτόχρονα. Θα πρέπει να “κλέψουν” την παράσταση από του συμπαίκτες τους, ενώ η δοκιμασία θα έχει χορό, μουσική και λάμψη.

Η κοινή φωτογράφιση φαίνεται πως θα φέρει προβλήματα, όμως, στο πλατό. “Έρχεται η στιγμή που πέφτουν οι μάσκες”, όπως λέει χαρακτηριστικά η Κυβέλη στο trailer.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, θα υπάρξει μεγάλη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ειρήνη από τη μία πλευρά και την Όλγα με τον Κωνσταντίνο. Φαίνεται πως η πρώτη θεώρησε ότι την καπέλωσαν με αθέμιτους τρόπους.

“Θα κάτσω να σας κάνω ολόκληρη κουβέντα να φερθείτε πιο επαγγελματικά και να μην το κάνετε αυτό το πράγμα;”, ακούγεται να λέει η Ειρήνη.

GNTM 4: Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας (13/12)

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version