GNTM 4: Το φόρεμα της Φουρέιρα αναστάτωσε το Twitter

GNTM 4: Το φόρεμα της Φουρέιρα αναστάτωσε το Twitter
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε "φωτιά" στο Greece's Next Top Model glomex

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ελένης Φουρέιρα στην guest εμφάνισή της στο GNTM 4 μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό.

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του 4ου κύκλου του Greece’s Next Top Model έκρυβε μεγάλες εκπλήξεις, καθώς στο show μόδας είδαμε για πρώτη φορά την Ελένη Φουρέιρα, η οποία έβαλε “φωτιά” στο ριάλιτι με την εκρηκτική παρουσία της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κλήθηκε να τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ενώ οι παίκτες θα έπρεπε να ποζάρουν δίπλα της στους ρυθμούς του “Fuego”, αλλά και άλλων μεγάλων επιτυχιών της.

Τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να περπατήσουν στην πασαρέλα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου υπό τους ήχους των τραγουδιών της Ελένης Φουρέιρα, δίπλα στην οποία θα έπρεπε να σταθούν και να χαρίσουν στον φωτογραφικό φακό μια δυναμική πόζα.

Τα μοντέλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την τραγουδίστρια πριν την πασαρέλα, η οποία τους έδωσε οδηγίες για το show που θα ακολουθούσε.

Το λαμπερό show της Ελένης Φουρέιρα στο GNTM 4

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την καυτή εμφάνισή της

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ελένης Φουρέιρα στην guest εμφάνισή της στο GNTM 4 μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό και δε θα μπορούσε να μην σχολιαστεί έντονα από τους χρήστες του Twitter.

Παρακάτω κάποιες από τις καλύτερες αντιδράσεις:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα