GNTM 5: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή

GNTM 5: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή
GNTM Star

Η παραγωγή του GNTM αναζητά τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν την τετράδα της κριτικής επιτροπής στον πέμπτο κύκλο. Ποιοι και ποιες έχουν κάνει δοκιμαστικό μέχρι τώρα.

Ολική επαναφορά αναμένεται στον νέο κύκλο του GNTM, το οποίο επιστρέφει στο Star το ερχόμενο φθινόπωρο με πολλές αλλαγές.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Βίκυ Καγιά επανέρχεται στο ριάλιτι μόδας μετά από την περσινή της απουσία και αναλαμβάνει τον ρόλο που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Αντιθέτως, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποτελούν παρελθόν για το show.

Όπως ανέφερε και η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας παραμένει και, μάλιστα, θα έχει τη θέση του κριτή και όχι του coach, ενώ ενδέχεται να τον αντικαταστήσει η Μαίρη Βιτινάρος.

Έτσι, η παραγωγή του GNTM αναζητά τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν την τετράδα της κριτικής επιτροπής και αυτή την περίοδο πραγματοποιεί δοκιμαστικά.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Τι λες τώρα;” και τη Μαρία Ηλιάκη, τα πρόσωπα που έχουν περάσει από casting μέχρι στιγμής είναι τα παρακάτω:

  • Σοφία Χατζηπαντελή- Μοντέλο
  • Βάσω Κολλιδά- Μοντέλο και παρουσιάστρια
  • Ορσαλία Παρθένη- Σχεδιάστρια
  • Θανάσης Κρίκης- Φωτογράφος
  • Αρετή Ντάρμα- Ιδιοκτήτρια γραφείου PR
  • Χρήστος Πετρίδης – Σχεδιαστής

Επίσης, από δοκιμαστικό πέρασε και η Βίκυ Κουλιανού, ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε αν ήταν για το ρόλο της κριτή ή της coach.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα